Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zdar-ek1 pisze: 09 kwie 2018 22:11
Maryann jesteś czujna, zatańczysz bo Miriam już jest bez spodni
Tak to prawda jestem bez spodni Bo już leżę w łóżeczku i właśnie miałam wam życzyć gorącej nocy. A tu niespodzianka ; moja połówka się pojawia Maryann...partner już rozgrzany
jak te tematy płynnie przechodzą z mody w sex sanatoryjny.
A ja juz chcialem się pochwalić dzisiejszym zakupem.Pozwolilem sobie na chwilkę zapomnienia i zaszalałem .
bluza narzuta cienka biała firmowa z delikatnym logo !!!za całe 199 złotych polskich plus reklamowka za 2 złote polski a niedawno ta sama reklamówka byla za friko
Teraz zastanawiam się co ważniejsze Bluza czy Firmowa Reklamówka a co