test

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lut 2018 16:09
Staż sanatoryjny: 2

Re: test

Post autor: Serenada »

Miriam pisze: 10 kwie 2018 08:19 Jak to jaka :shock: ?? Wszyscy mają po 30 lat :lol:
Tacy starzy jesteśmy ? ! ;) :lol:
Tak na serio to zastanawiam się czy piszą tu ludzie 65+.?Z postów i nicków często wynika że max.to do 60-tki.Także Max uważaj. ...Zastanów się się nad swoim wiekiem i do korekty... :mrgreen:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Myślę że średnia wieku to ok.55
Ale czy mam rację :shock: ??
forumowicz

Max starzec powyżej średniej
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja bym obstawiała średnia 40+.Sporo jest z przedziału wiekowego 20-30 lat z prewencji ZUS powypadkowych.Takich widzę w sanatoriach.Duchem też większość młodych . :D .Jakoś tylko ciężko jest określić te okrutne cyfry w dowodach.
forumowicz

na forum wg mnie średnia około 60 ki,zdążają się rodzynki młode
Serenada
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Max pisze: 10 kwie 2018 10:26 Max starzec powyżej średniej
Max...spoko...Ważny jest hart ducha.Te cyfry to tylko statystyka .
forumowicz

Max nie wyglądasz na starca :mrgreen:
forumowicz

Fionka pisze: 09 kwie 2018 20:47 No , to z innej beczki. Co powiecie o panach , tych co to niby biedny wdowiec albo rozwodnik, wybiera przebiera jak w ulęgałkach bo wydaje mu się ze kasanowa . Oczywiście ślepka mu chodzą za wysokim peselkiem , tylko biedaczysko zapomniało zainwestować w Tiki taki a i kolor skarpetek nie dopasowany , już nie wspomnę że do obuwia typu sandał papieski . A co on nie jest , jaki to szarmancki podsuwając krzesło do stolika wraz z zdobyta ofiarą aż oczy na wierzch wychodzą (Chyba żeby nie uciekła) Na drugi dzień opowiadając jakie miał branie i jak spędził noc :shock: (ukrywając się ) :lol: Tylko nie wiem na co Oni wydają te 2, czy 3 tysiaki .Pracuję z samymi facetami i chwilami pękam ze śmiechu (po cichu) jak słyszę te przechwałki a 99 % z nich to w większości fani pilota i puchy piwa.Czy tylko w sanatorium są takie osoby :?: NIE :!: Są w codziennym życiu . Różnica polega na tym że tam jest grupa ludzi z którą czy chcemy czy nie w pewien sposób się integrujemy. Pisząc w ten sposób robimy z uzdrowisk burdele . Pracowałam w takich ośrodkach i naprawdę są to incydenty . Tak jak wszędzie .
zgadzam sie prawie całkowicie z Twoimi słowami :) dlaczego - prawie :?: bo nie sa to incydenty ;) i to nie piszący robia z sanatoriów burdele ;)

a o bÓrakach chwalących się podbojami , pokazujac kobietę palcem , juz swoje zdanie wyraziłem - kawał ch.. , reszta dziada :evil:
forumowicz

medi pisze: 07 kwie 2018 14:40 Moja koleżanka prawie chodzić nie może ,ale ...mąż jej się cieszy bo nie zmienili jej terminu tylko odrzucili .To wszystko przez takie wypisywane przez Was bzdury. :evil: :evil: :evil: Wygląda na to że kobiety z natury są niemoralne i tylko czekają na okazję by sobie pofolgować .Puknijcie się w czoło i to najlepiej od razu młotkiem :evil: :evil: :evil: :evil:
"pogratulować " takiego męża :( kobieta prawie nie chodzi , a małzonek nie pozwala Jej jechać do sanatorium , i cieszy sie , że odrzucili Jej wniosek :evil: .. bo gdzies czyta , że inne kobiety zdradzaja tam mężów . a gdzie zaufanie do żony :?:

tak tu szumnie się pisze , że zdradzić mozna wszędzie .. w pracy , w domu , w drodze do sklepu , lekarza , czy kościoła - tam też nie pozwala Jej bywać :?:

puknij medi w czoło , ale tego męża koleżanki :evil:
forumowicz

Waldku mamy podobny sposób myślenia. Powiem Wam dosyć mam międlenia tego tematu na okrągło. BÓrak pozostanie bÓrakiem, szczególnie spuszczony z łańcucha. Dotyczy obydwu płci, niezależnie od wieku. Pobyt w sanatorium generalnie łańcuch luzuje ale jak ktoś ma hamulce to je wciśnie. Przecież często to tylko popęd. Ale ..w życiu codziennym też czeka mnóstwo pokus, to czy skonsumujemy ciastko zależy od nas samych i niestety ta konsumpcja czesto odbija się czkawką. I po raz kolejny powiem NIE WARTO.
Co do wieku co to tak naprawdę ma do rzeczy... znam 60 latków o większej energii życiowej niż 30 z lekkim plusem.
Ja osobiście zdążam do 43 roku życia...ale mam zamiar być kiedyś jak Bozia da aktywną babcią.
Reasumując...działajmy zgodnie z naszym sumieniem W ale i POZA sanatorium. Ja już dawno przestałam oceniać ...życie często niespodziewanie nas i nasze sumienie weryfikuje. I...nie przeżyjemy życia za kogoś. Generalnie buraków unikam.
ODPOWIEDZ