Tacy starzy jesteśmy ? !
Tak na serio to zastanawiam się czy piszą tu ludzie 65+.?Z postów i nicków często wynika że max.to do 60-tki.Także Max uważaj. ...Zastanów się się nad swoim wiekiem i do korekty...
zgadzam sie prawie całkowicie z Twoimi słowamiFionka pisze: 09 kwie 2018 20:47 No , to z innej beczki. Co powiecie o panach , tych co to niby biedny wdowiec albo rozwodnik, wybiera przebiera jak w ulęgałkach bo wydaje mu się ze kasanowa . Oczywiście ślepka mu chodzą za wysokim peselkiem , tylko biedaczysko zapomniało zainwestować w Tiki taki a i kolor skarpetek nie dopasowany , już nie wspomnę że do obuwia typu sandał papieski . A co on nie jest , jaki to szarmancki podsuwając krzesło do stolika wraz z zdobyta ofiarą aż oczy na wierzch wychodzą (Chyba żeby nie uciekła) Na drugi dzień opowiadając jakie miał branie i jak spędził noc(ukrywając się )
Tylko nie wiem na co Oni wydają te 2, czy 3 tysiaki .Pracuję z samymi facetami i chwilami pękam ze śmiechu (po cichu) jak słyszę te przechwałki a 99 % z nich to w większości fani pilota i puchy piwa.Czy tylko w sanatorium są takie osoby
NIE
Są w codziennym życiu . Różnica polega na tym że tam jest grupa ludzi z którą czy chcemy czy nie w pewien sposób się integrujemy. Pisząc w ten sposób robimy z uzdrowisk burdele . Pracowałam w takich ośrodkach i naprawdę są to incydenty . Tak jak wszędzie .
"pogratulować " takiego mężamedi pisze: 07 kwie 2018 14:40 Moja koleżanka prawie chodzić nie może ,ale ...mąż jej się cieszy bo nie zmienili jej terminu tylko odrzucili .To wszystko przez takie wypisywane przez Was bzdury.![]()
![]()
Wygląda na to że kobiety z natury są niemoralne i tylko czekają na okazję by sobie pofolgować .Puknijcie się w czoło i to najlepiej od razu młotkiem
![]()
![]()
![]()
![]()