pocieszycielki mężów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Re: pocieszycielki mężów

Post autor: Bunia »

Ale o co chodzi ? Ja jak będę wyjeżdżać to mam nadzieje że mąż sypnie kasy i nie będzie chciał jechać ze mną, no chyba że mnie zawiezie i po mnie przyjedzie hehehe. ;)
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

Bunia pisze:Ale o co chodzi ? Ja jak będę wyjeżdżać to mam nadzieje że mąż sypnie kasy i nie będzie chciał jechać ze mną, no chyba że mnie zawiezie i po mnie przyjedzie hehehe. ;)
A jak by inaczj kaska musi być i błogosławieństwo na dobrą zabawę :lol:
olga57
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 kwie 2011 20:15

Post autor: olga57 »

Sierotko zawsze sama sobie kupuję obojętnie czy to kawka czy piwko tak dla bezpieczeństwa a mówiłam o kasce od męża :) wolę nie mieć żadnych długów :lol: i zobowiązań .
j23
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2011 15:40

Post autor: j23 »

teśka pisze:Poznałam na turnusie fajnego facecika ale dopiero po powrocie do domów żałowaliśmy, że byliśmy za grzeczni i skończyło się tylko na niewinnych pocałunkach :) Ale mimo to, wspomnienia są cudowne nawet bez sexu jak to niektórzy (zgorszeni) opisują. Pozdrawiam :)
Zaluj,zaluj mi jakos nie udaje sie konczyc znajomosci tylko na pocalunku.
j23
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

sierotka pisze:
Selene pisze:Sierotko kobieca intuicja a ponadto po jego wypowiedziach i to prawie na wszystkich tutaj forach.
A i zapewne chętnie by dołączył do naszego planowanego wypadu. :P
Selene ja nie jestem taka pewna ,tutaj było już paru chętnych na nasz wyjazd :lol: i gdzie oni są? zniknął mix :( zniknęli inni :( ja sie chwilami zastanawiam ,czy MAX i ci ze starymi i z nowymi nickami ,to nie czasem ta sama osoba? :lol:
Jedziecie do Krynicy ?
j23
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

teśka pisze:W życiu prywatnym bardzo często odwiedzam miejsca, w których można potanczyć. Nie pijam alkoholu i jestem trzeźwo myśląca. Nie wydaje mi się, że musze być sztuczna podczas wyjazdu do sanatorium. Na głowę też nie narzekam bo zajmuję dość odpowiedzialne stanowisko w firmie. Hmmm, jak fajnie oceniac innych........ :)
Za grzeczna jestes teska....dokop tej agii magi,dokop. Wnioskuje ze ta agii to niezly musi byc [cenzura] i zzera ja zazdrosc,mysle ze ona nalezy do tych siedzacych,patrzacych i oceniajacych hehe aaaaa dobrze jej tak haha
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011 14:07 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Bez przezwisk proszę!
j23
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

sierotka pisze:witaj aggi13 -Ciebie trudno zrozumieć,Twoja postawa jest dziwna ,jak masz problem z mężem ,albo z sobą ,gdybyś pojechała po za dom 2 km lub ,Twój mąz to po prostu nie jedżcie.
Wyjazdy do sanatoriów i w inne miejsca dalej niż 2 km od rodzinnego łoża są ,dla osób dojrzałych ,a nie smarkatych ,i to jest ta SOLIDARNOŚĆ KURACJUSZY.Pozdrawiam
Brawo sierotka,daj jej jeszcze kuksanca z lokietka hehe :roll:
j23
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re:

teśka pisze:Całkowicie Cię popieram. Byłam już 2 razy w sanatorium i nie wydaje mi się ,że to nie miejsce, tylko ludzie sami zachowują sie tak a nie inaczej. Mały flirt jest wskazany. Podbudowuje wartość człowieka :) Myślę,że jestem dość atrakcyjna kobietą, lubię tańczyć i bardzo drażni mnie przekonanie,że takie jak ja tylko wskakują do łóżka. Taki wyjazd , to często nie tylko rehabilitacja ale także psychiczny wypoczynek. W moim przypadku właśnie tak jest. Dziękuję za możliwość rehabilitacji ale i za wypoczynek. Pozdrawiam podobnie myślących :) Oj,żeby nie było ,że jestem wredna pozdrawiam i tych o odmiennych przekonaniach:)
Popieram teske i jej atrakcyjnosc ....
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Żeby nie było,że kreuję się tu na jakąś miss... :lol: W życiu prywatnym wciąż powtarzam, że jestem TYLKO NORAMLNA :) A że lubię trochę o siebie zadbać...... ;)
jarek0505
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 19:51

Post autor: jarek0505 »

Oj tam,oj tam przeca rozumiem hihi :lol:
Zablokowany