Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry.
Dla mnie nieco łaskawszy bo i temperatura nieco spadła. Rankiem tylko 37,8
Powietrze po deszczu przyjaźniejsze. Szkoda tylko że muszę pozostać w łóżku. Ale ja z natury pozytywna przekujė to na przyjemność i nadrobię zaległości lekturowe. Miłego dnia wszystkim.
ewasz pisze: 14 kwie 2018 09:04
Witam kochani
Miło, że o mnie pamiętacie lecz niestety mogę tylko żałować, że z Wami nie tracę nóżką.
Niestety idę do szpitala
Pozdrawiam ❤❤❤
Powodzenia Jeszcze niejedna okazja będzie.
Do końcówki maja wydobrzejesz??
Witam wraz ze słoneczkiem . Udanego dzionka życzę . Moje balerinki też juz w kartonie na wysyłkę czekają , tylko w przeciwnym kierunku. Co się odwlecze , to nie uciecze. Ewaszku szybko wracaj z tych białych łóżek .Nie chorować , wracać do zdrowia.
Dzień dobry dziewczyny
Wiosna zawitała naprawdę, a my... ja mam teraz rehabilitację w szpitalu i tam to są dopiero korytarze
Trzymajcie się, podleczcie i ...udanych wojaży