Cześć kuracjusze. Scena w ryneczku jest sukcesywnie przygotowywana na majówkę i rozpoczynający się sezon letni. Wszystkie imprezy są do tej pory w kinie "Wczasowicz' dosłownie obok. Byłam w "Zdrojowej" na tymże ryneczku właśnie. Super muzyczka, wstęp 5 zł, można potańczyć lub po prostu posiedzieć i posłuchać muzyki. Bardzo miło- polecam.

W "Krakowiaku" nie byłam bo w weekend pełno ludzi i wsjo było zarezerwowane wcześniej

Codziennie ludzi przybywa- widać to na deptaku i w parku. Pogoda cudowna, jest gdzie połazić. Niestety ja tylko do południa, bo od 14 u nas zaczynają się zabiegi i trwają do 20. Przebolałam już te wszelkie niedogodności- nie mam na to wpływu i szkoda mi nerwów. Cieszę się, że chociaż pogoda jest i towarzystwo okazało się całkiem fajne. Trzeba korzystać z tego co jest, bo następne sanatorium dopiero za 4 lata

Oczywiście jak nic się nie zmieni.

Czekamy na Was, 2 maja kończę zabiegi o 18 20, mam do fontanny 2 minutki, więc będę na pewno. Alusia mam Twój nr tel, zadzwonię, to podejdziesz do Piasta na kawusię. O której tak mniej więcej będziesz na miejscu?