Iwonicz Zdrój od 27 kwietnia 2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alusia 55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2017 18:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz Zdrój od 27 kwietnia 2018

Post autor: alusia 55 »

Witam !!!!
Panie mirasss, jeszcze trzy dni Ci zostało do wyjazdu.
Dla mnie i dla ojlus66 9 dni do wyjazdu.
Ale ten czas szybko płynie, a w stycznie dostałam skierowanie do sanatorium.
Pozdrawiam :) :) :) :kwiat:
mirasss678
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 lut 2018 19:45
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: mirasss678 »

witam tak ..pojutrze wyjeżdzam czas się pakować :lol:
alusia 55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam ......
Panie mirasss , proszę pamiętać o spotkaniu 02.05.2018r. godz. 18;30 Fontanna (duża podświetlana) . To jednak jest Plac Bełkotki ..
Do zobaczenia w Iwoniczu ............ ;) :) :roll:
Pelusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:06
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Pelusia »

Cześć kuracjusze. Scena w ryneczku jest sukcesywnie przygotowywana na majówkę i rozpoczynający się sezon letni. Wszystkie imprezy są do tej pory w kinie "Wczasowicz' dosłownie obok. Byłam w "Zdrojowej" na tymże ryneczku właśnie. Super muzyczka, wstęp 5 zł, można potańczyć lub po prostu posiedzieć i posłuchać muzyki. Bardzo miło- polecam. :kwiat: W "Krakowiaku" nie byłam bo w weekend pełno ludzi i wsjo było zarezerwowane wcześniej :cry: Codziennie ludzi przybywa- widać to na deptaku i w parku. Pogoda cudowna, jest gdzie połazić. Niestety ja tylko do południa, bo od 14 u nas zaczynają się zabiegi i trwają do 20. Przebolałam już te wszelkie niedogodności- nie mam na to wpływu i szkoda mi nerwów. Cieszę się, że chociaż pogoda jest i towarzystwo okazało się całkiem fajne. Trzeba korzystać z tego co jest, bo następne sanatorium dopiero za 4 lata :evil: Oczywiście jak nic się nie zmieni. :) Czekamy na Was, 2 maja kończę zabiegi o 18 20, mam do fontanny 2 minutki, więc będę na pewno. Alusia mam Twój nr tel, zadzwonię, to podejdziesz do Piasta na kawusię. O której tak mniej więcej będziesz na miejscu?
mirasss678
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

witam Pelusia ja w nocy wyjeżdzam więc jutro dołącze do Ciebie , :) pozdrawiam mirasss678
alusia 55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam Cieplutko !!! Ja będę między godz. 6:00 a 8:00 ,myślę ze jeżeli wszystko pójdzie sprawnie to o godz. 10:00 lub 11:00
będę Cie mogła odwiedzić. Bardzo Cie proszę zadzwoń po śniadaniu to się dogadamy. Jak piszesz że wszędzie jest blisko to i do Twojego Ośrodka wystarczy mi 10 minut abym dotarła. Ten Piast jest koło fontanny tej dużej ( pisałaś 2 minuty) .Myślę że bez problemu odnajdę ( nie to koniec języka za przewodnika ).
Mirasss678 piszesz że wyjeżdżasz dziś w nocy, no to Panie M.... Szerokości Ci życzę. Ojlus czas na nas aby walizki ściągać z pawlacza. :) :) :)
Pozdrawiam :) :) :roll: :roll: :kwiat:
DORO
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2015 08:23
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: DORO »

mirasss678, jak się już rozejrzysz to daj znać :)
mirasss678
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

jest naprawdę bardzo przyzwoicie w
gorniku pogoda też super pozdrawiam
alusia 55
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam !!! mirasss pogodę to masz naprawdę super, oby się utrzymała do mojego przyjazdu.
No i oczywiście na czas naszego turnusu. :roll:
Pozdrawiam ............ :) :) :) :kwiat:
Pelusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:06
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Pelusia »

Mirass, Górnik to najlepsze sanatorium w Iwoniczu- byłam, widziałam, wiem :D Nie mogłeś trafić lepiej, korzystaj więc, bo w porównaniu z moim to niebo i ziemia. Co górnicze, to górnicze. te pieniądze sponsora tam widać. Pogada jest ekstra, czekamy na resztę , do zobaczenia :serce: Alusia- zadzwonię jak sie umawialyśmy. Od fontanny schodkami w górę dojdziesz do mnie bez problemu, prościutko pod drzwi tylne. Zobaczysz zaplecze zabiegowe i nieczynną kawiarnię. Od lewej sąsiadujemy z Ziemowitem, od prawej z Belwederem ( zdewastowany) i nieczynną Balladą.
ODPOWIEDZ