Verano Kołobrzeg 28 maj 2018
Re: Verano Kołobrzeg 28 maj 2018
Mój turnus zaczyna się od 28.od poniedzialku.Alicja3140 pisze: 04 kwie 2018 11:42 gonia jadę z Warszawy pociągiem, mój turnus zaczyna się 27, zastanawiam się czy jechać dzień wcześniej 26 była bym wieczorem. 27 to niedziela jak będę po 16 to zastanawiam się czy czasem nie późno? Na spacery chętnie będę się wybierać![]()
Napisz do mnie na priv.maila; [email].pl
Wymienimy się telefonami
Czerwiec to cudowny miesiąc. Piszcie proszę kto jest chętny na kijki po plaży w tym czasie.
Pozdrawiam Gosia
- juurr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2016 11:36
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 7
udanego pobytu
Dziękuję za info.juurr pisze: 17 kwie 2018 10:33 Byłem w 2017 w maju ośrodek świetny i baza zabiegowa też , wyżywienie bardzo dobre ,położenie wyśmienite , właścicielem jest p.Solorz ten od Polsatu
udanego pobytu
-
kuracjuszka777
- Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2018 17:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Re: Verano kolobrzeg maj 2018
Alicjo, z jakim numerem otrzymałaś przydział do sanatorium? Jestem też z mazowieckiego NFZ i przede mną ponad 2300 oczekujących - nie wiem kiedy mogę się spodziewać zawiadomienia o przyznanym miejscu i terminie. Pozdrawiam
Za to tragedia !!!!!!!!!!! Jeśli chodzi o RECEPCJĘ. Panie "Recepcjonistki" na czele że swoją kierowniczką niekompetentne, nadęte, zarozumiałe, nieprzyjemne, niemiłe w stosunku do klientów, traktujące kuracjuszy jako intruzów. Każda pora prośby czy nawet pytania o cokolwiek klienta jest dla nich nieodpowiednia. Wręcz ludzie im "przeszkadzają swoją obecnością w ośrodku". Recepcja w Verano to jedna Wielka porażka i antyreklama tego obiektu.
A powinno być inaczej gdyż pierwszy kontakt klienta to właśnie ta NIEPRZYJMNA RECEPCJA. A szkoda!!!!!! Mogłoby być inaczej- ale tych PAŃ nic nie zmieni . Mimo wszystko życzę udanego pobytu kolejnym kuracjuszom i omijania tzw RECEPCJI I PAŃ TAM PRACUJĄCYCH SZEROKIM ŁUKIEM.