Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wniosek wypełniony przez lekarza 26-02-2018r
Złożony w oddziale NFZ 28-02-2018.
Jak długo będę czekał na informacje z nfz. Czy instytucję tą obowiązuje 30 dniowa odpowiedź na złożony wniosek
do sanatorium.
Co może mnie jeszcze ciekawego spotkać, czego mogę się spodziewać.
Kolka, te 30 dni na ocenę wniosku przez balneologa to chyba już przeszłość. W łódzkim powiedziano mi , że czeka się nawet powyżej 2 miesięcy na rozpatrzenie, ponieważ tak dużo wniosków spływa do oddziału.
W łódzkim czas oczekiwania na wyjazd to 26 miesięcy (reumatologia).
W wielkopolskim NFZ wniosek składany w marcu 2018r. i na dzień zarejestrowania 30.03.2018 (reumatologia) otrzymałem numer 67986 z adnotacją, że przewidywany czas oczekiwania wynosi 23 miesiące.