Posejdon Kolobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Posejdon Kolobrzeg

Post autor: forumowicz »

GIENIA pisze: 27 kwie 2018 06:47 Jak wskazuje Twoja opinia , zdania zawsze były , są i będą podzielone .

Gienia , jeszcze sie taki ch .. nie urodził , co by pańciom i panciom :roll: :roll: ;) dogodził ;)
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

Może się powstrzymaj od niewybrednych komentarzy. Ja się wczoraj nie urodziłem i mam porównanie do innych ośrodków również i w Kołobrzegu. Wyraziłem swoją opinie, bo po to jest to Forum. To nie jest jedynie moje zdanie ale również ludzi starszych, którzy na pamiątkę przez kilka kolejnych dni fotografowali menu aby porozmawiać o tym z Managerem ośrodka. Niestety w tym roku obcięto fundusze sanatoryjne i to są konsekwencje jak mniemam. To tyle tytułem wyjaśnienia.
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: wiktor64 »

Kszysio 010 to jest sanatorium a nie chotel 3 gwiazdkowy nie wiem czego
oczekiwales tam ja byłem dokladnie rok temu i byłem super zadowolony
pokoje super ,obsługa super odkurzali jak chciałes dali recznik ,
lodówka w pokoju co sie chyba żadko zdarza zabiegi i panie i panowie tam
pracujący super co jeszcze można chcieć acha jeszcze jedzenie ja nie nażekałem zupa mleczna co dziennie
no i wiadomo dzemil sery co innego mogą dać miales diete trudno taką masz chorobe i sie kolego nie żal
na forum bo naprawde zle oceniasz te sanatorium bywają gorsze sanatoiria no i ta kawiarenka to masz racje
pod psem ale jest sie bawic gdzie indziej msw czy Bałtyk i pare innych kurcze sie rozpisalem
ale troche sie wkurzyłem ale jak to polak jedni chwalą inni narzekaja to na tyle narka
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 267 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Pozdrawiam z pociągu relacji ... Przemyśl - Kołobrzeg :D
W poniedziałek wykupię śniadanie i obiad w Posejdonie , i zobaczę czy są aż tak duże różnice od mojego tam pobytu - od listopada :D
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Miłej podróży Gieniu :kwiat: .. tak pięknie dzisiaj w Kolobrzegu :serce:
Pozdrawiam :)
forumowicz

O tak .. pięknie ;)

Spacerowa rozkopana , ale spacerowac da sie ;) :twisted:
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Krzysio010 »

wiktor64 ja po prostu napisałem jak jest obecnie - nie wiem jak było rok temu. Mam porównanie sprzed dwóch lat z Bałtyku i napisałem jak to wygląda. To nie jest jedynie moja opinia, ale również części Kuracjuszy z tego turnusu. Nawiasem mówiąc nie przeczytałeś mojego tekstu ze zrozumieniem. Nie mam uwag co do zakwaterowania, sprzątania ani zabiegów. To akurat jest OK, ale cała reszta raczej słaba. Odwiedziłem w tym czasie kilka innych Ośrodków i stwierdziliśmy, że ogólnie się pogorszyło z powodu oszczędności.
Gienia przyjemnego wypoczynku życzę. Jak sobie kupisz posiłki w Posejdonie, to dostaniesz jedzenie jak dla Komercyjnych czyli nieco lepsze niż ogół kuracjuszy.
forumowicz

Gienia , o ile nie jest jeszcze za pózno ;) popros o meni Nfz etowskie ;)
Awatar użytkownika
wiktor64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2017 20:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 66 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: wiktor64 »

Krzysio010 pisze: 29 kwie 2018 16:47 wiktor64 ja po prostu napisałem jak jest obecnie - nie wiem jak było rok temu. Mam porównanie sprzed dwóch lat z Bałtyku i napisałem jak to wygląda. To nie jest jedynie moja opinia, ale również części Kuracjuszy z tego turnusu. Nawiasem mówiąc nie przeczytałeś mojego tekstu ze zrozumieniem. Nie mam uwag co do zakwaterowania, sprzątania ani zabiegów. To akurat jest OK, ale cała reszta raczej słaba. Odwiedziłem w tym czasie kilka innych Ośrodków i stwierdziliśmy, że ogólnie się pogorszyło z powodu oszczędności.
Gienia przyjemnego wypoczynku życzę. Jak sobie kupisz posiłki w Posejdonie, to dostaniesz jedzenie jak dla Komercyjnych czyli nieco lepsze niż ogół kuracjuszy.
ok
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2016 09:00
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: alien »

Wiktor ,tak przez grzeczność....staraj się pisać w miarę poprawnie,źle się taki chaos czyta ... bez urazy...
ODPOWIEDZ