Gienia , jeszcze sie taki ch .. nie urodził , co by pańciom i panciomGIENIA pisze: 27 kwie 2018 06:47 Jak wskazuje Twoja opinia , zdania zawsze były , są i będą podzielone .
Posejdon Kolobrzeg
-
forumowicz
Re: Posejdon Kolobrzeg
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowano: 35 razy
oczekiwales tam ja byłem dokladnie rok temu i byłem super zadowolony
pokoje super ,obsługa super odkurzali jak chciałes dali recznik ,
lodówka w pokoju co sie chyba żadko zdarza zabiegi i panie i panowie tam
pracujący super co jeszcze można chcieć acha jeszcze jedzenie ja nie nażekałem zupa mleczna co dziennie
no i wiadomo dzemil sery co innego mogą dać miales diete trudno taką masz chorobe i sie kolego nie żal
na forum bo naprawde zle oceniasz te sanatorium bywają gorsze sanatoiria no i ta kawiarenka to masz racje
pod psem ale jest sie bawic gdzie indziej msw czy Bałtyk i pare innych kurcze sie rozpisalem
ale troche sie wkurzyłem ale jak to polak jedni chwalą inni narzekaja to na tyle narka
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 267 razy
- Podziękowano: 138 razy
W poniedziałek wykupię śniadanie i obiad w Posejdonie , i zobaczę czy są aż tak duże różnice od mojego tam pobytu - od listopada
-
forumowicz
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Gienia przyjemnego wypoczynku życzę. Jak sobie kupisz posiłki w Posejdonie, to dostaniesz jedzenie jak dla Komercyjnych czyli nieco lepsze niż ogół kuracjuszy.
-
forumowicz
- wiktor64
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 17 sty 2017 20:42
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękował: 66 razy
- Podziękowano: 35 razy
okKrzysio010 pisze: 29 kwie 2018 16:47 wiktor64 ja po prostu napisałem jak jest obecnie - nie wiem jak było rok temu. Mam porównanie sprzed dwóch lat z Bałtyku i napisałem jak to wygląda. To nie jest jedynie moja opinia, ale również części Kuracjuszy z tego turnusu. Nawiasem mówiąc nie przeczytałeś mojego tekstu ze zrozumieniem. Nie mam uwag co do zakwaterowania, sprzątania ani zabiegów. To akurat jest OK, ale cała reszta raczej słaba. Odwiedziłem w tym czasie kilka innych Ośrodków i stwierdziliśmy, że ogólnie się pogorszyło z powodu oszczędności.
Gienia przyjemnego wypoczynku życzę. Jak sobie kupisz posiłki w Posejdonie, to dostaniesz jedzenie jak dla Komercyjnych czyli nieco lepsze niż ogół kuracjuszy.
- alien
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2016 09:00
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 11