Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fionka pisze: 04 maja 2018 21:41
Nie , no co Ty Miriam , na rdzawo się wczoraj zrobiłam, pazury poprawiłam i jak tapetę położę , to słowo jeszcze nie straszę
Nie to miałam na myśli Elu
Znajdzie się jakiś straszak
Straszaki,małpy i pazury-nie wiem czy to te o których ...myślę a co do przedziałów wiekowych to zauważyłem że do Nas Seniorów garną się dużo młodsi kuracjusze-i nie tylko może to to że umiemy się bawić i tworzymy dobrą atmosferę bo.....wesołe jest życie...Staruszka...........
Michale.jeśli jedziesz z prewencji Zus-u (a tak myślę) i będzie tam tylko Zus to nie martw się. Będą młodzi.Szczególnie na narząd ruchu niestety(powypadkowi)
Nfz średnią wiekową podnosi znacznie.Pferon i Krus nieco średnią zniża.Zależy z kim dany ośrodek ma umowy podpisane.Możesz to znaleźć na stronie ogólnej ośrodka.