Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć, do jakiego sanatorium jedziesz? Ja wybieram się do Bristolu od 15.......zapewne będziemy mijać się gdzieś na spacerze. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego pobytu
Byle wojskowe na ul. Zdrojowej,byłem tam kilka lat temu,było super a i Kudowa jest urocza o tej porze roku, do Czech bliziutko zaraz za stawkiem, jest gdzie pospacerować a i super pstrąg przy stawku z prawej strony, mam nadzieje ze towarzystwo dopisze i będzie super. Pozdrawiam kuracjuszy tych oczekujących i tych z przydziałami.
Ponawiam temat Kudowa Zdrój w czerwcu, czyżby nikt nie jechał a to jest urocze uzdrowisko i termin, może ktoś z forum dostał tam skierowanie. Pozdrawiam.
Dzień dobry. Agata będziesz zadowolona, termin i miejsce super, tylko nie wiem jak jest w Polonii ale myślę ze towarzystwo dopisze i pobyt będzie udany. Jak co to zapraszam na kawę Sisi obok pijalni, obiecuje być grzeczny hahahaaa.Pozdrawiam.