Inowrocław od 22.05.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
dzingis2
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 lut 2012 09:06
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Inowrocław od 22.05.2018

Post autor: dzingis2 »

Witam serdecznie. Jadę do Inowrocławia na turnus rehabilitacyjny w terminie od 22.05.2018 do 19.06.2018. Wyruszam autem z województwa lubelskiego a dokładnie z miasta Chełm. Czy ktoś z forumowiczów ma może ten sam termin w Inowrocławiu i chciałby się dołączyć do podróży? Wyjazd planuję na wieczór 21 maja, może wcześnie ale mam do pokonania 500 km więc trzeba będzie jakieś przerwy w podróży zrobić, dodatkowo nie lubię się spieszyć.
Chętnych zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam Tomasz.
Awatar użytkownika
dzingis2
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Re: Inowrocław od 22.05.2018

Czy naprawdę żadna z osób będących na forum nie jedzie w tym terminie do Kujawiaka w Inowrocławiu? A może mój termin jest jakiś dziwny bo trwa aż 28 dni? Jak to mówią razem będzie raźniej. Czekam na chętnych.
mia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2014 11:29

Post autor: mia »

Witaj, ciesz się skierowaniem, bo miejscowość piękna. Byłam tam kilka lat temu (w Energetyku) i chętnie bym wróciła. Ponawiaj zapytanie, na pewno do wyjazdu znajdą się chętni. Szczęśliwej drogi i miłego pobytu!
Awatar użytkownika
dzingis2
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Mia dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że będę zadowolony z zabiegów i z pobytu w Inowrocławiu a dokładnie w sanatorium Kujawiak bo tam właśnie mam skierowanie. Do wyjazdu jest jeszcze troch czasu więc mam nadzieję że ktoś się odezwie by podróż przebiegła w miłym towarzystwie.
Awatar użytkownika
dzingis2
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Nadchodzi czas pakowania, a do wspólnej podróży nikt się nie zgłosił. Trochę szkoda, mam jednak nadzieję że nie będę sam w Inowrocławiu i spotkam tam sympatycznych ludzi z mojego turnusu. Jakby jednak ktoś chciał się dołączyć to miejsca wolne czekają.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Agnieszkam75kg »

Nie martw się :? :? :? Sam nie będziesz :lol: :lol: :lol: Kujawiak zimą pęka w szwach, to co dopiero latem :roll: :roll: :roll: mnie się jeszcze nigdy nie udało z kimś zabrać. widocznie rzadko się to zdarza. chociaż jakbym nie była w lutym tylko teraz Twoja podwózka by mi pasowała :lol: :lol: :lol: miłego pobytu :P
ODPOWIEDZ