Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie. Jadę do Inowrocławia na turnus rehabilitacyjny w terminie od 22.05.2018 do 19.06.2018. Wyruszam autem z województwa lubelskiego a dokładnie z miasta Chełm. Czy ktoś z forumowiczów ma może ten sam termin w Inowrocławiu i chciałby się dołączyć do podróży? Wyjazd planuję na wieczór 21 maja, może wcześnie ale mam do pokonania 500 km więc trzeba będzie jakieś przerwy w podróży zrobić, dodatkowo nie lubię się spieszyć.
Chętnych zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam Tomasz.
Czy naprawdę żadna z osób będących na forum nie jedzie w tym terminie do Kujawiaka w Inowrocławiu? A może mój termin jest jakiś dziwny bo trwa aż 28 dni? Jak to mówią razem będzie raźniej. Czekam na chętnych.
Witaj, ciesz się skierowaniem, bo miejscowość piękna. Byłam tam kilka lat temu (w Energetyku) i chętnie bym wróciła. Ponawiaj zapytanie, na pewno do wyjazdu znajdą się chętni. Szczęśliwej drogi i miłego pobytu!
Mia dziękuję za odpowiedź. Mam nadzieję że będę zadowolony z zabiegów i z pobytu w Inowrocławiu a dokładnie w sanatorium Kujawiak bo tam właśnie mam skierowanie. Do wyjazdu jest jeszcze troch czasu więc mam nadzieję że ktoś się odezwie by podróż przebiegła w miłym towarzystwie.
Nadchodzi czas pakowania, a do wspólnej podróży nikt się nie zgłosił. Trochę szkoda, mam jednak nadzieję że nie będę sam w Inowrocławiu i spotkam tam sympatycznych ludzi z mojego turnusu. Jakby jednak ktoś chciał się dołączyć to miejsca wolne czekają.
Nie martw się Sam nie będziesz Kujawiak zimą pęka w szwach, to co dopiero latem mnie się jeszcze nigdy nie udało z kimś zabrać. widocznie rzadko się to zdarza. chociaż jakbym nie była w lutym tylko teraz Twoja podwózka by mi pasowała miłego pobytu