Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Co do informacji to w wyszukiwarce-prawy górny róg z lupką i napisem szukaj-nie zakładaj już dodatkowych tematów bo sama sobie narobisz bałaganu-Admin zapewne wkrótce poprawi Ci nazwę ośrodka w tytule-owocnej rehabilitacji i przyjemnego pobytu w tym cichym i bogatym w ścieżki spacerowe oraz wody mineralne,czystym powietrzu-zakątku-byłoby miło jakbyś po powrocie podzieliła się z nami swoją opinią o pobycie,Pozdrawiam
Witam ,
Ja jadę w tym terminie . Jestem z okolic Opola i szukam transportu albo towarzystwa w pociągu . Do sanatorium jadę pierwszy raz więc jestem zielona co i jak
Pozdrawiam