ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 lut 2017 14:04
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: Pietka 50+ »

Nie nie , JERZY, ja przedział taki jak Ty wzięłam, dlatego właśnie zweryfikowałam moje wyliczanki, bo coś mi nietentego wychodziło. Zazwyczaj robię podsumowanie tygodniowe, ale tak na finiszu to człowiek w drgawkach aż jest :lol:
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kasienka_f pisze: 11 maja 2018 07:53 A ja dzisiaj z numerem 2600 na reumatologii grzecznie czekam.... zobaczymy ile jeszcze :)
Kasienko to jestem ciekawa, kiedy Ciebie to szczęście dopadnie :) chyba już na dniach, życzę super przydziału. Należą nam się ładne , za taki długi okres czekania :kwiat:
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry w nowym tygodniu ;) oby był tak samo dobry jak poprzedni, w którym rozdano 1099 skierowań :D ( to tak wg. moich wyliczeń, mogę się mylić ociupinkę, bo tydzień weekendowy był raczej statyczny ). Mój osobistyczny numer 3838 napawa optymizmem. Pozdrawiam wszystkich współczekaczy :kwiat:
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzień dobry w nowym tygodniu ;) oby był tak samo dobry jak poprzedni, w którym rozdano 1099 skierowań :D ( to tak wg. moich wyliczeń, mogę się mylić ociupinkę ). Mój osobistyczny numer 3838 napawa optymizmem. Pozdrawiam wszystkich współczekaczy :kwiat:
JerzyP
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 18:18
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: JerzyP »

Ja podobnie jak Pietka witam serdecznie w nowym tygodniu i życzę wszystkim wszelkiej radości i szybkich postępów w sprawie wyjazdu do wymarzonego santorium :D
U mnie (kardiologia) rozdano w zeszłym tygodniu 1482 skierowania, to był naprawdę dobry tydzień. Mogę tylko zazdrościć Tobie Pietko tak wysokiej pozycji na liście oczekujących. Pewno już niedługo dostaniesz decyzję o wyjeździe. Oby to był ten wymarzony kierunek i wspaniałe sanatorium :D
Mnie zostało na dzień dzisiejszy pond 44 000 miejsc. Przyszły rok raczej pewny, oby tylko dożyć do tej wiekopomnej chwili, czego wszystkim życzę :lol:

PS
Dzisiaj, do tej pory rozdano już 25 skierowania :) :D
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jerzy, wróżę Ci ładne lato przyszłego roku :P
kasienka_f
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2018 11:25

Post autor: kasienka_f »

No i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 czerwiec Sanatorium wojskowe Krynica-Zdrój :) jupi, jupi je je je 8-) 8-) 8-) 8-)
Awatar użytkownika
maria 71
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2016 10:41
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: maria 71 »

Gratuluję, cudowny czas, miejsce i w ogóle wszystko!!! :serce:
Pietka 50+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kasienka_f pisze: 14 maja 2018 13:34 No i jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 czerwiec Sanatorium wojskowe Krynica-Zdrój :) jupi, jupi je je je 8-) 8-) 8-) 8-)
Kasienko pochwal się przy jakim numerze dostałaś skierowanie ? a tak w ogóle to GRATULACJE. Super miejscówka :D
kasienka_f
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2018 11:25

Post autor: kasienka_f »

Ostatni numer jaki zauważyłam to 2300. skierowanie wpłynęło 10 października 2015 a 14 maja 2018 był przydział :)
ODPOWIEDZ