Sanatorium w Gołdapi
-
forumowicz
Re: Sanatorium w Gołdapi
Jakoś w tym roku bym się znowu tam wybrał. To takie najświeższe opinie by sie przydały. Przyjemnego pobytu i opisz co się tam teraz dzieje.
Pozdrawiam
-
MAnty
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 sty 2017 15:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Byłem na przełomie marca i kwietnia 2017 roku , jak tam jest ? jest tak że tydzień temu pojechałem odwiedzić te tereny i każdą wolną chwilę chciałbym tam spędzić i jak będę miał kiedykolwiek sposobność wyboru miejsca to tylko Wital w Gołdapi.baryla1969 pisze: 17 kwie 2018 08:24 Witaj Jaworek55.
Jakoś w tym roku bym się znowu tam wybrał. To takie najświeższe opinie by sie przydały. Przyjemnego pobytu i opisz co się tam teraz dzieje.
Pozdrawiam
Ale należy samemu sprawdzić bo każdy oczekuje czegoś innego , mnie wszystko pasowało ( należę do tych co luksusu po takich miejscach nie oczekują ale wiedzą jak luksus wygląda)
pozdrawiam i miłego pobytu życzę
-
Jaworek55
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2018 17:40
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Trzeba zabrać tylko z sobą czepek na głowę jeśli w planie jest basen.
A....jeszcze jedno.Teraz mój sąsiad wrócił z Witala.Bardzo sobie chwali.Ile osób .tyle opinii.Ty bedziesz mieć pewnie swoją jeszcze inną.Serenada pisze: 16 maja 2018 19:35 Wolno.wolno.hi hi.Busy wożą kuracjuszy do centrum.Pieszo za daleko.Można też wypożyczyć rower tam.Zakupy polecam.Kobietom raj cenowy.Asortyment też całkiem spoko.Spożywka jak wszędzie. Kilkaset metrów od ośrodka kiosk z podstawowym asortymentem spożywczym i pozostałym. Wszystko co może się przydać.
Trzeba zabrać tylko z sobą czepek na głowę jeśli w planie jest basen.
Zastanawiam się jeszcze nad przedziałem wiekowym, ale z dnia na dzień podchodzę do tego bardziej tolerancyjnie... co będzie to będzie. Pozdrawiam