Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Mam skierowanie do sanatorium w Szczawnie Zdrój od 5 sierpnia do 26 sierpnia. Może ktoś jedzie własnym samochodem, mogłabym się dorzucić do paliwa. Jestem z okolic Bydgoszczy. Mój telefon 723140622. Pozdrawiam.
Dziękuję. Wiem , byłam tam w czerwcu pięć lat temu, wtedy kwitły rododendrony w parku Wieniawskiego. Jest tam naprawdę pięknie. Pozdrawiam. Napiszę po przyjeżdzie.
Witaj Zbys. Ja byłam w zeszłym roku w Młynarzu. Bardzo mi tam odpowadało. Pokoje 2-3 osb. z łazięką w pokoju czajnik meble super przeszczena szafa wygodne łoża z szafkami stolik i foteliki oraz komoda z telewizorem tylko tża wykupić karte 57zł. na turnus w recepci. Winda ,jadalnia na miejcu posiłki takie jak wszedzie zależy od pory roku i kucharek. Pielęgniarki i lekarze bez zarzutów , miła obsuga. Z Młynarza masz blisko na gimnastyke tuż obok budynek i do Zakładu Przyrodoleczniczego gdzie odbywają się wszyskie zabiegi. Oraz Pijalnia Wód Mineralnych jak rzut berete. Deptak równiesz blisko .Wogule to z Młymarza wszedzie blisko. Tylko do Biedronki troszkę i do Dworzyska. Ale ma się tyle czsu popłudniu że jest gdzie pospacerować jak ktoś to lubi a jak lubisz rozrywkę też masz blisko... pozdrawiam miłego odpoczynku
No ja będę mieszkała w Domu Zdrojowym. Pięć lat temu mieszkałam w Mieszku. Tam były byle jakie warunki. Nie wiem jak jest w Domu Zdrojowym ,ale i tak sie cieszę że ponownie spędzę czas w Szczawnie Zdrój i połażę po górach. Pozdrawiam
No i wróciłam zadowolona ,wypoczęta i z zalem że to juz koniec. Było rewelacyjnie. Mieszkałam w trójce z najwspanialszymi babkami na świecie...Elka, Danuśka...dziękuje za cudownie spędzony czas. Z Wami ani przez moment sie nie nudziłam...Pokój 133C nad astorem Połaziłam po górach naładowałam akumulatory...polecam wszystkim. Jedzenie nie najgorsze choć bywały momenty że narzekałam. Dziękuję Daisy za gościnę w jej przepięknym pałacu. Wiola