Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Podobno ,,kicha". Kolega wrócił 4 lipca. Akurat w tym okresie wymieniali okna z jednej strony budynku teraz pewnie wymieniają z drugiej. Na posiłki nie narzekał. Baza zabiegowa przestarzała. Na basen jeżeli ktoś dostanie trzeba chodzić do innego ośrodka. Na dodatek pijalnia wód mineralnych jest w remońcie i trzeba placić dodatkowy karnet na wodopój. Ja mam skierowanie od 9 wrzesnia i nie mogę sobie podarować, że sam sobie wybrałem ten ośrodek.
witam ,ja byłam w tym ośrodku na przełomie czerwca i lipca było ok.Żeby dobrze wypocząć potrzebni są do tego fajni ludzie,miłe towarzystwo,a takich na naszym turnusie nie brakowało.Obsługa też ok.No i oczywiście sama Krynica w której nie brakuje atrakcji,jest urokliwa,nie można się tam nudzić.Nastawcie się pozytywnie,a nie będzie wam się chciało wracać.
wiesz Margot ,że ja też jak będę miała taką możliwość to chętnie tam pojadę.Tylko żeby jeszcze parę osób z naszego turnusu się tam pojawiło to było by cudownie.Teraz wspominam i oczywiście tęsknię za takim beztroskim wypoczynkiem.
...co do osób to oczywiste .... właśnie TE KILKA OSÓB ...i Beskid wtedy zabiegi pomagają , czas mija miło tylko zbyt szybko a jeszcze Pani Doktor Łyżwa i cała załoga i była pełnia szczęścia ...
...obyśmy jeszcze przynajmniej raz tak trafiły ...