kujawiak od 27 lipca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
piave
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2016 22:37
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: kujawiak od 27 lipca

Post autor: piave »

Odwiedziłam w sobotę Inowrocław i oczywiście Kujawiaka. Zrobiony jest nowy podjazd do budynku, parking tylko dla kuracjuszy :D . Remontów nie widziałam- jest spokój. Ludzi dużo, w parku piękna zieleń, dobre lody i najlepsze są elektroniczne numerki do toalety w kawiarno- oranżerii- pijalni :lol: - jak nie zamówisz czegoś w kawiarni -do toalety nie wejdziesz, gdyż numer jest na rachunku :lol: :lol: - tylko teraz czekać do lipca. :lol:
Ananke 50+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2018 18:09

Post autor: Ananke 50+ »

Ach wszędzie tylko numerki... damy radę....byle do lipca :D
Awatar użytkownika
dzwoneczek09
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2015 15:00

Post autor: dzwoneczek09 »

Fajnie będzie w Kujawiaku...
Byłam w zeszłym roku od 20 sierpnia. Tu, na tym forum poznałam przyszłą współlokatorkę, zamówiłyśmy sobie pokój na 4 pietrze (wtedy jeszcze były tam 3 pokoje dla narządów ruchu a teraz już wiem, ze na czwartym nie ma takiej możliwości).
Poznałyśmy tam jeszcze kilka przyjemnych osób, a z moją Olą z Kujawiaka przyjaźnimy się do dziś i planujemy kolejne wspólne wyjazdy...
Oj fajnie było w Kujawiaku...
Aaaaaaaaa! Zapomniałam napisać, że w tym roku tez mam tam przydział i też od 20 sierpnia.
Szkoda, że nie z Wami..... :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
piave
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj dzwoneczek09. Ja 4 lata temu byłam również w Kujawiaku ale w kwietniu i na I piętrze na narząd ruchu. Teraz kardio ale w dalszym skrzydle na IV piętrze i też jedyneczka z balkonem :D .Byłam zadowolona z pobytu i teraz też będę. Ostatnie 2 lata jeździłam do Krynicy Morskiej ale w tym roku ZUS nie podpisał umowy na kardio, a tam było super, teraz mają na ruchowe. Też utrzymuję znajomość z koleżanką ale w tym roku nie będziemy razem. :( Ale....zamówimy dobrą pogodę i zgraną grupę na nasze turnusy :D i
Awatar użytkownika
piave
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Kto z nami jeszcze do Kujawiaka? Czyżby wszyscy jechali nad morze? :D
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

piave pisze: 15 maja 2018 23:18 Kto z nami jeszcze do Kujawiaka? Czyżby wszyscy jechali nad morze? :D
Witam po sąsiedzku,
Będę w tym czasie w Inowrocławiu na kuracji ale nie w Kujawiaku, dziewczyny zapraszam na wspólną sanatoryjną kawę. Co wy na to?
Awatar użytkownika
piave
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam, ja na tak :D - zawsze w grupie raźniej. Teraz poluję na zwroty z NFZ - jestem po weryfikacji, więc może jeszcze przed Inowrocławiem coś ustrzelę :lol:
niekiepska2014
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2014 08:59
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: niekiepska2014 »

Witam
ja jade do Kujawiaka na rehabilitację ogolnoustrojową od 05 czerwca :)
Awatar użytkownika
piave
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

To całkiem niedługo. Miłego pobytu i dobrej pogody życzę. :D Napisz nam trochę o wrażeniach z pobytu jeżeli będziesz miała czas. :lol:
Ananke 50+
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2018 18:09

Post autor: Ananke 50+ »

Hej hej...
Czy ktoś może mi odpowiedziec? Czy w Kujawiaki o 22 sprawdzają obecność w łóżkach? :lol:
ODPOWIEDZ