Wysowa Zdrój Nad Parkiem 24.06
Wysowa Zdrój Nad Parkiem 24.06
Witam, ktoś jedzie w tym terminie z okolic Zawiercia, 24.06 Wysowa Zdrój Nad Parkiem ?
Re: Wysowa Zdrój Nad Parkiem 24.06
Witam,
Ja co prawda dopiero teraz się wybieram, ale może podpowiesz coś, udzielisz wskazówek, dobrych rad
Pozdrawiam
A. B.
Ja co prawda dopiero teraz się wybieram, ale może podpowiesz coś, udzielisz wskazówek, dobrych rad
Pozdrawiam
A. B.
Re: Wysowa Zdrój Nad Parkiem 24.06
Hej. Ja byłem na psychosomatyce, a jest tam przede wszystkim narząd ruchu. Nie wiem z czym jedziesz. Ogólnie miejscowość spokojna ale jest gdzie pochodzić. Samemu jak i w grupie po parku i górkach jak i na kawkę i coś mocniejszego. Czajnik tylko na korytarzu, lepiej wziąć ze sobą do pokoju.AgaB pisze: 20 paź 2018 08:52 Witam,
Pozdrawiam
A. B.
Ja byłem w dwójce ale pokoje czteroosobowe były lepsze. Dwie sypialnie dwu osobowe z osobnymi łazienkami i salon z TV. Tv płatne.
Trzeba uważać co się zostawia nie do końca "legalnego" na wierzchu w pokoju bo ekipa sprzątaczy potrafi donieść do szefostwa.
Szefostwo w porządku, normalni ludzie można się dogadać.
Jedzenie różne tzn nie równe jeżeli chodzi o smak, w większości jednak smaczne. Niestety nie jest go za dużo. Mały sklepik w ośrodku obok jak czegoś braknie lub pogoda do bani aby iść do centrum. W centrum dwa sklepy (delikatesy). Po większe zakupy jeździliśmy samochodem prywatnym do biedronki ale to już kawałek drogi.
Jeżeli jedziesz z psychosomatyki to i tak możesz powiedzieć co Cię boli fizycznie i dostaniesz na to zabiegi.
Zajęcia prawie do samej kolacji, dzień w miarę wypełniony.
Ważne aby znaleźć dobre towarzystwo, bez problemu się da jak nie w swoim pokoju to w innym.
Nie wiem co więcej pisać.
Pytaj jak co.
Pozdrawiam.
Na psychosomatyce nie ma basenu.