Sanatorium Inhalatorium Szczawnica

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
danae2006
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2018 16:21
Oddział NFZ: Pomorski

Sanatorium Inhalatorium Szczawnica

Post autor: danae2006 »

Witam,
dostałam skierowanie do Sanatorium Inhalatorium w Szczawnicy. Czy w ostatnim czasie był ktoś w tymże sanatorium?
Przeszukałam forum i brak jakichkolwiek informacji z tego roku.
Pozdrawiam
Teska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2016 17:05
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Sanatorium Inhalatorium Szczawnica

Post autor: Teska »

Witam. Byłam tam w 2015 r. Zabiegi na miejscu, posiłki były wówczas w "Hutniku" - spacer przez park modrzewiowy - kawałeczek, chociaż "pod górkę". Super okolica!
danae2006
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2018 16:21
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: danae2006 »

Witaj, dziękuje za informacje. Niestety ze strony nic nie można ciekawego sie dowiedzieć. Napisz proszę coś na temat pokoi oraz jakie zabiegi "serwują"
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

byłam w Inhalatorium kilka lat temu.Pokoje różne,ja miałam 2+2,wspólna łazienka.Było też kilka dwójek,wszystko na piętrze..Ogółem to chyba było 30 osób,ale zaznaczam,kilka lat temu,chociaż pewnie niewiele się zmieniło.Na parterze inhalacje celkowe,tzn w kabinach,były też masaże,a z drugiej strony wszystkie inne.Sala gimnastyczna malutka,było ciepło,to ćwiczyliśmy na dworze.Wtedy na posiłki chodziliśmy do Papiernika,też pod górkę,do Hutnika chyba bardziej stromo.Bardzo blisko do pijalni na poranną wodę.Poza tym Szczawnica jak zawsze ciekawa,chociaż dla mnie za duzo schodów.
ODPOWIEDZ