oglądanie się starszego faceta za młodymi dziewczynami

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: oglądanie się starszego faceta za młodymi dziewczynami

Post autor: forumowicz »

Nieważne,czy teraz jak masz 17 lat,czy jak będziesz starą pudernicą
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...raczej wypatrywał na Plantach :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Max jak będę pudernicą to nie będę już widział że się :lol: za mną oglądasz :lol: :lol:
forumowicz

Max...nie użyłam nigdzie słowa zboczeniec...Nie mam nic do dodania...no chyba, że się dyskretnie za moją córką obejrzysz. :mrgreen:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

Gdyby Adam Trener reprezentacji Twój Krajan zaprosił na kawę ..Zosię Krysię czy Basie z Naszego Forum -
Żadna by się nie oparła , nie oparły by się i Ich Córki 20-25 latki
Gdybyś zaś Ty czy Ja ( wszak mamy podobne pesele) to zrobił z Córkami to rozpoczęła by się jatka ,że to stary pryk uwodzi Młode Dziewuchy ;)

Elu Max-ie znacie Mnie oboje z reala oraz niejednokrotnie rozmawialiśmy telefonicznie czyli Znacie głos ,który ma się nijak do Osoby.

Kiedyś prowadziłem rozmowę z pewna Pania ,która miała doprowadzić do Spotkania oraz w perspektywie do nawiązania współpracy, rozmowy trwały zmieniali się władni i kiedyś gdy już był kontrakt pozwoliłem sobie na wizyte z dyrektorem operacyjnym w zakładzie .
.....i nastapiło ..przedstawienie ..Młoda Atrakcyjna :serce: oj bardzoo Dziewczyna ..rzuciła sie staremu dziadkowi na Szyje i Powiedziała ,że od dawna czekała na Ten GŁOS
Nie wiem o co jej chodziło ,ale Bardzo Miło było ;) -Nawet jest Znajomą na Fejsie choć róznica wieku ponad 20 a może i 30 lat .
Nie JEST to Normalne

a co w przypadku gdy Panie 50+ na meczu głosno okazują chłopakom 20 letnim hasła ..niezłe ciacho ?
forumowicz

I to jest może problem...ocena li i jedynie na podstawie wypowiedzi pisemnych na Forum. A po tych niestety zawsze się może znaleźć opinia nieprawdziwa. Pisałam już kiedyś, że cudownym jest , że mieliście okazję poznać nie tylko swój głos ale również siebie osobiście. Czy w Ciechocinku jak chce Max, czy gdziekolwiek mam nadzieję poznać niektórych z Was poza rzeczywistością wirtualną.
I tak szczerze mówiąc to mam jak zwykle w nosie kto się za kim rozgląda jeżeli obydwie strony są zadowolone. Plus małżonka lub mąż oczywiście. I oby to nie miało charakteru prostackiego podrywu. W końcu sama mam nieco młodszego męża :D
No i jak to mówią ile ludzi tyle charakterów i opinii. I nie każdemu z każdym po drodze. Ale i tu na Forum można znaleźć bratnią duszę, ja znalazłam. Życzę Wam fajnego wieczoru.
Ps. I nadal nie chciałabym aby za moją nastoletnią córką oglądał się 60 latek ..No chyba, że mega dyskretnie jak Max.... :D
forumowicz

Ale wymyśliłem temat,a sprawa jest prosta,ja mieszkam w mieście akademickim i do tego na osiedlu Kampusu uniwersyteckiego,więc studentek to widuje codziennie setki, nie muszę się oglądać
forumowicz

Max taki jesteś i tyle...chyba nie ma co tego rozkminiać...
Czaruj studentki. ;)
przy okazji kocham Kraków.
forumowicz

no tak,założyłem wątek,aby się dowiedzieć jakie są opinie na takie tematy,a wszystko przeszło na mnie,jaki jestem,hahaha dobre
forumowicz

" .....naprawdę jaka jesteś nie wie nikt......" :)
ODPOWIEDZ