Sanatorium Borkowo wyjazd 21 czerwca 2018 r. z Wielkopolski

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wiktoria12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2018 12:49

Sanatorium Borkowo wyjazd 21 czerwca 2018 r. z Wielkopolski

Post autor: Wiktoria12 »

Witam czytających mój wpis. Wybieram się 21 czerwca do Borkowa. Jadę z Wielkopolski. Czy ktoś się też tam wybiera w tym samym terminie? Mam też pytanie, do osób, które tam były. Czy w ramach rehabilitacji psychosomatycznej jest w programie korzystanie z basenu? Ile razy w tygodniu? Czy basen jest na miejscu? I drugie pytanie: Jaki jest standard zakwaterowania? Pozdrawiam, z góry dziękuję za informacje, czekam na odpowiedzi. Wiki
kecaj6508
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 31 gru 2012 20:40
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium Borkowo wyjazd 21 czerwca 2018 r. z Wielkopolski

Post autor: kecaj6508 »

Ja jadę do Borkowa również 21 czerwca, (to samo schorzenie) jestem z Piły a Ty skąd jedziesz z Wielkopolski???
Wiktoria12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2018 12:49

Re: Sanatorium Borkowo wyjazd 21 czerwca 2018 r. z Wielkopolski

Post autor: Wiktoria12 »

Witaj, jadę z Poznania. Masz bliżej:). Ja niestety mam kiepski dojazd. Bo bezpośredni autobus jedzie dopiero od 22 czerwca. Wyjadę koło 10. 10 a na miejscu po przesiadce będę dopiero po 15-tej. A to nawet nie jest 200 kilometrów. Zastanawiam się czy nie jechać dzień wcześniej, bo to trochę późna godzina na przyjazd do sanatorium. Albo przyjechać po północy. Rozważam też jeszcze opcję samochodową, ale musiałabym znaleźć kogoś, kto mnie dowiezie. Niestety nie mogę do Ciebie chyba pisać na priv, bo dopiero się tutaj zalogowałam:). Pozdrawiam i czekam na wieści :kwiat: Cieszę się, że też jedziesz w tym samym czasie!
ODPOWIEDZ