Krynica-Zdrój czerwiec 2.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mazurboz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2018 12:02
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Re: Krynica-Zdrój czerwiec 2.2018

Post autor: mazurboz »

Czy ktoś jedzie do tego sanatorium?
Ostatnio zmieniony 28 maja 2018 07:38 przez mazurboz, łącznie zmieniany 1 raz.
mazurboz
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2018 12:02
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: mazurboz »

Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy
malgos49
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2017 19:08
Oddział NFZ: Dolnośląski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: malgos49 »

witaj slyszalam o wojskowym bardzo dobre opinie , ja bede w starym domu zdrojowym w tym terminie co ty zawsze mozna sie spotkac ;)
lila29
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2018 12:05
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: lila29 »

czym będziesz jechać do Krynicy
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witaj, w tamtym roku byłem w Starym Domu Zdrojowym i udało mi się tak pozmieniać godziny zabiegów, że przed godz. 10 byłem po wszystkich, a z ZUS-u masz je od 8 - 16. Musisz porozmawiać z rehabilitantkami np. fizjoterapeutka przychodzi o 6.30. Pozdrawiam an.
malgos49
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2017 19:08
Oddział NFZ: Dolnośląski
Podziękowano: 1 raz

Post autor: malgos49 »

dzieki za informacje a byles zadowolony z pobytu w Starym Domu Zdrojowym,mam nadzieje ze bede zadowolona,pozdr
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witaj, jak z ZUS to w osobnej części budynku, pokoje bardzo fajne z sanitariatem, trzy ręczniki, dwójki i dużo jedynek można rezerwować (podobno kto pierwszy ten lepszy) z pogadanek można się zwolnić mówiąc że mamy zabiegi (nie zapomnieć o potwierdzeniu) NFZ różnica pół wieku, wieloosobowe z umywalkami, skrzypiące podłogi. Net darmowy ale w jednym miejscu, z dostępem do kompa nawet dla zewnętrznych osób, czajniki na korytarzach, nie sprawdzają obecności po dobranocce. Jedzenie przeciętne, dziewczyny nie skarżyły się twierdząc, że nie ma co narzekać bo nie muszą je robić i odpoczywają od garów. Jak chcesz więcej konkretów to pytaj. :D
KrystynaTeresa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2018 22:14

Post autor: KrystynaTeresa »

lila29 pisze: 25 maja 2018 11:59 Ja też jadę od 20 czerwca do Continentala z Warszawy
Witam serdecznie - spotkamy się na wspólnym turnusie. Ja jadę wcześniej na kwaterę prywatną. Jeśli jedziesz nocnym POLONUSEM, to też będziesz tam rano - czy jeszcze wcześniejszym ?
Byłoby miło, byśmy się poznały. Mam obawy przed wspólną kwaterą z typową ślązaczką, bo one nie lubią warszawiaków. Kiedyś jedna ślązaczka przy wspólnym stole w jadalni zapowiedziała, że z zasady nie lubi warszawiaków i przez cały turnus była dla mnie nie sympatyczna - chociaż ja nie dałam jej powodu żadnego. Czy Ty również masz jakieś doświadczenia sanatoryjne? - pozdrawiam Krystyna
KrystynaTeresa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2018 22:14

Post autor: KrystynaTeresa »

lila29 pisze: 25 maja 2018 11:59 Ja też jadę od 20 czerwca do Continentala z Warszawy
Witam serdecznie - spotkamy się na wspólnym turnusie. Ja jadę wcześniej na kwaterę prywatną. Jeśli jedziesz nocnym POLONUSEM, to też będziesz tam rano - czy jeszcze wcześniejszym ?
Byłoby miło, byśmy się poznały. Mam obawy przed wspólną kwaterą z typową ślązaczką, bo one nie lubią warszawiaków. Kiedyś jedna ślązaczka przy wspólnym stole w jadalni zapowiedziała, że z zasady nie lubi warszawiaków i przez cały turnus była dla mnie nie sympatyczna - chociaż ja nie dałam jej powodu żadnego. Czy Ty również masz jakieś doświadczenia sanatoryjne? - pozdrawiam Krystyna
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Cóż za stereotyp....
Moją najlepszą przyjaciółką jest Ślązaczka i nigdy nawet nie zastanawiałyśmy się skąd która z nas pochodzi. Mam również wielu znajomych z tego rejonu i też nie mamy problemu.
ODPOWIEDZ