Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No nie ładnie Krystyna Teresa szerzyć takie opinie.
Nie rozumiem takich animozji.
Mam przyjaciół z różnych regionów i dla nas nie ma znaczenia skąd kto pochodzi tylko jakim jest człowiekiem.
Felice pisze: 06 cze 2018 10:02
Cóż za stereotyp....
Moją najlepszą przyjaciółką jest Ślązaczka i nigdy nawet nie zastanawiałyśmy się skąd która z nas pochodzi. Mam również wielu znajomych z tego rejonu i też nie mamy problemu.
może miałam pecha a do tego spotkałam się od innych z taką obiegową opinią. To tak jak z obiegowym mówieniem o teściowych. Są i takie i inne. Przepraszam pozostałe inne - miłe Ślązaczki.
Jeśli chodzi o rejonizację Śląska, to może ma znaczenie czy chodzi o rejom Górnego czy Dolnego ŚLĄSKA - nie dopytałam z którego rejonu była ta, co ma uraz do warszawiaków. pozdrawiam wszystkie sympatyczne Ślązaczki
Miła Krystyno Tereso, czy jeżeli spotkasz kogoś komu nie podobają się np. gwiazdy na pięknym nocnym niebie, to czy zaraz musisz o tym mówić wszystkim ? wszak wiadomo że to gwiaździste niebo jest śliczne.
Witam, nieważne skąd się pochodzi ale jak zostało wychowanym. Wszędzie można spotkać takich i takich. Przyjechaliśmy się "leczyć" a jak nie odpowiada czyjeś towarzystwo to można je zmienić tylu jest kuracjuszy. Na turnusie siedzieliśmy przy stoliku w 6 osób a byliśmy w 4 grupach i nie było to spowodowane niechęcią czy zachowaniem, ale tak się dopasowaliśmy. Trzeba być człowiekiem a nie piętą. Bawcie się miło i nie myślcie naprzód kto skąd jest tylko jakim jest. Pozdrawiam