Krynica-Zdrój czerwiec 2.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Krynica-Zdrój czerwiec 2.2018

Post autor: ewasz »

No nie ładnie Krystyna Teresa szerzyć takie opinie.
Nie rozumiem takich animozji.
Mam przyjaciół z różnych regionów i dla nas nie ma znaczenia skąd kto pochodzi tylko jakim jest człowiekiem.
Awatar użytkownika
Beti43
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 maja 2018 23:43
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Beti43 »

Malgorzata45 pisze: 24 kwie 2018 21:22
malgos49 pisze: 14 kwie 2018 21:35 Czy ktos w czerwcu wybiera sie do Krynicy Zdroj :kwiat:
Lwigród 9-30czerwca
Malgorzata45 :kwiat: ja również wybieram się do Lwigród ale od 13 sierpnia. :D :P Czekam na opinię o ośrodku.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. :P
Malgorzata45
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sie 2014 16:33
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Malgorzata45 »

Dziękuję , to miłe :kwiat: Postaram się podać jakieś informacje
Awatar użytkownika
Wikawika
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2018 16:01

Post autor: Wikawika »

Felice pisze: 06 cze 2018 10:02 Cóż za stereotyp....
Moją najlepszą przyjaciółką jest Ślązaczka i nigdy nawet nie zastanawiałyśmy się skąd która z nas pochodzi. Mam również wielu znajomych z tego rejonu i też nie mamy problemu.
może miałam pecha a do tego spotkałam się od innych z taką obiegową opinią. To tak jak z obiegowym mówieniem o teściowych. Są i takie i inne. Przepraszam pozostałe inne - miłe Ślązaczki.
Awatar użytkownika
Wikawika
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2018 16:01

Post autor: Wikawika »

Jeśli chodzi o rejonizację Śląska, to może ma znaczenie czy chodzi o rejom Górnego czy Dolnego ŚLĄSKA - nie dopytałam z którego rejonu była ta, co ma uraz do warszawiaków. pozdrawiam wszystkie sympatyczne Ślązaczki :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Miła Krystyno Tereso, czy jeżeli spotkasz kogoś komu nie podobają się np. gwiazdy na pięknym nocnym niebie, to czy zaraz musisz o tym mówić wszystkim ? wszak wiadomo że to gwiaździste niebo jest śliczne. ;)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witam, nieważne skąd się pochodzi ale jak zostało wychowanym. Wszędzie można spotkać takich i takich. Przyjechaliśmy się "leczyć" a jak nie odpowiada czyjeś towarzystwo to można je zmienić tylu jest kuracjuszy. Na turnusie siedzieliśmy przy stoliku w 6 osób a byliśmy w 4 grupach i nie było to spowodowane niechęcią czy zachowaniem, ale tak się dopasowaliśmy. Trzeba być człowiekiem a nie piętą. Bawcie się miło i nie myślcie naprzód kto skąd jest tylko jakim jest. Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ