Wspólna podróż Połczyn-Zdrój 20.06.2018 z Poznania

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewa-54
Na forum od: 06 cze 2018 13:52
Oddział NFZ: Wielkopolski

Wspólna podróż Połczyn-Zdrój 20.06.2018 z Poznania

Post autor: Ewa-54 »

jadę sanatorium do Połczyna Zdrój 20 czerwca, czy ktoś też jedzie z Poznania ?
Ostatnio zmieniony 06 cze 2018 17:22 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Wiktoria12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2018 12:49

Re: Wspólna podróż

Post autor: Wiktoria12 »

Ja jadę do Połczyna, ale mam rehabilitację w Borkowie od 21 czerwca.Jak widzę dojazd do Połczyna jest kiepski Dopiero 22 czerwca jedzie bezpośredni autobus.A może Ty znalazłaś jakiś lepszy dojazd niż autobusem z przesiadką w Wałczu?Pozdrawiam i czekam na informacje.
Ewa-54
Na forum od: 06 cze 2018 13:52
Oddział NFZ: Wielkopolski

Re: Wspólna podróż

Post autor: Ewa-54 »

niestety na razie nic nie znalazłam, pozdrawiam
forumowicz

Re: Wspólna podróż Połczyn-Zdrój 20.06.2018 z Poznania

Post autor: forumowicz »

Witajcie dziewczyny :D faktycznie macie kiepściutki dojazd ale Ja będąc na waszym miejscu wybrałabym połączenie -

Poznań -godz. 10,10 do Wałcza ( 35 min. oczekujecie )
Wałcz- Połczyn zdrój na miejscu godz. 14,50 (ogólny czas podróży 4 godz. 40 min.)
Całą podróż obsługuję PKS Wałcz

Pozdrawiam i życzę miłego pobytu :kwiat:
Wiktoria12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2018 12:49

Re: Wspólna podróż Połczyn-Zdrój 20.06.2018 z Poznania

Post autor: Wiktoria12 »

Dziękuję za informację. Niestety to jedyna opcja jest peonia1959. PKS to jest jeszcze PRL. Nie można kupić biletu na całą podróż z Poznania, tylko do Wałcza, a tam dopiero do Połczyna Zdrój. Nie dość, ze 180 km. jedzie się prawie 5 godzin z czekaniem, to jeszcze problemy z zakupem jednego biletu. O drodze powrotnej nie wspomnę. Też nie można kupić za jednym zamachem ani nawet przez Internet. Tylko na wybrane autobusy. "U kierowcy" - usłyszałam. Ale wówczas nie ma pewności czy się człowiek zmieści do autobusu powrotnego, jadącego z Pobierowa przez Połczyn. Przeżyłam powrót do PRL-u. Cóż, mam nadzieję, że trudy zostaną wynagrodzone na miejscu, miłym towarzystwem i sensowną rehabilitacją:)
ODPOWIEDZ