Kolejka na 2018-2019 rok
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Kolejka na 2018-2019 rok
Małgosiu na pewno Cię nie zostawię sam na sam z NFZ Łódź, bo chcę wyjechać wrzesień lub październik, czyli muszę dzwonić w końcówce sierpnia. Czekam jeszcze na zmianę profilu leczenia, ale jeszcze w przeglądarce nic nie ma. Weryfikacji mieć nie będę, bo wysłałem nowy wniosek z wszystkimi badaniami. Mógłbym dzwonić wcześniej, ale chcę, żeby wyjazd był po wakacjach, gdy zacznie się rok szkolny.

- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Zbyszku dobrze ,że nie zostałam sama na placu boju.
Ja też już od lutego mogę strać się o zwroty,ale nie chcę jechać wcześniej niż we wrześniu. Raz że w wakacje jest bardzo trudno o zwrot,a po drugie też wolę jechać, gdy w kurortach nie będzie już dzieciaczków. Choć bardzo lubię dzieci,ale ....
Pozdrowionka. 
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Miałem to samo na myśli, ale nie pisałem wprost, bo obawiałem się, że znajdą się dobre babcie i dziadkowie, którzy zarzucą mi, że nie lubię dzieci. Pracuję w jednej z największych sieci handlowych w Polsce i Europie. Mam na co dzień do czynienia z dziećmi, którymi to rodzice i opiekunowie nie bardzo się interesują robiąc zakupy. Często nawet zapominają, że wzieli dzieci na zakupy. Ale jeżeli to ty pierwsza o tym napisałaś, to masz moje całkowite poparcie w tym względzie. Potrzebuję blisko morze, spokój i biorę ze sobą rower w samochód, żeby nie siedzieć w pokoju po zabiegach. Pozdrawiam i mam cichą nadzieję, że uda się trafić to tego samego uzdrowiska, a być może do tego samego obiektu.