Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, ja mam termin od 10 lipca. Jadę tam po raz drugi po 4 latach oczekiwania. Odpowiadając na pytanie- jechac i cieszyć się. Jeden z lepszych szpitali rehabilitacyjnych. Dobre warunki, zabiegi , jedzenie, piękne miejsce....Cieszyć się, jest z czego, szkoda ze jedziesz dopiero w listopadzie. Pozdrawiam
hania27278 pisze: 30 maja 2018 15:52
Witam, ja mam termin od 10 lipca. Jadę tam po raz drugi po 4 latach oczekiwania. Odpowiadając na pytanie- jechac i cieszyć się. Jeden z lepszych szpitali rehabilitacyjnych. Dobre warunki, zabiegi , jedzenie, piękne miejsce....Cieszyć się, jest z czego, szkoda ze jedziesz dopiero w listopadzie. Pozdrawiam
Witaj
Ty jedziesz wcześniej i będziesz już miała rozeznanie jak tam jest. Czy się cos zmieniło od twojego pobytu. Mam nadzieję,że mi napiszesz co i jak. Będę już trochę inaczej nastawiona. Szkoda,że nie w jednym terminie.
Witam. Byłam w tym szpitalu w grudniu poprzedniego roku. Fantastyczna rodzinna atmosfera Ten ośrodek to nie jest moloch jak inne. Zabiegi jak dla mnie bardzo dobre. Nowoczesny sprzęt rehabilitanci młodzi aczkolwiek doświadczeni. Gdyby nie to że z górki wszędzie daleko i kontrole pielęgniarek 2 razy dziennie byłoby naprawdę super.
mart 36 pisze: 07 cze 2018 13:25
Witam. Byłam w tym szpitalu w grudniu poprzedniego roku. Fantastyczna rodzinna atmosfera Ten ośrodek to nie jest moloch jak inne. Zabiegi jak dla mnie bardzo dobre. Nowoczesny sprzęt rehabilitanci młodzi aczkolwiek doświadczeni. Gdyby nie to że z górki wszędzie daleko i kontrole pielęgniarek 2 razy dziennie byłoby naprawdę super.
Dziękuję, każda informacja jest cenna....i można się jakoś nastawić. Zabiegi najważniejsze,a reszta? Idzie się dostosować.
Mimo wszystko, cieszę się, że dostałam Busko. A jeszcze jak się trafi na dobrą atmosferę to już sukces...pozdrawiam...
Ale miło będzie jak ktoś tu się pochwali,że też w tym terminie jedzie....
Smutna.....nikt nie jedzie w tym terminie?
Wiem,że to mały odział i tylko we trzy tam będziemy....i nikt samochodem? A może ktoś z Warszawy jedzie autem...chętnie się zabierzemy...