KRYNICA ZDRÓJ -FAJNE KWATERY PRYWATNE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
mariolaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2011 20:33

Re: KRYNICA ZDRÓJ -FAJNE KWATERY PRYWATNE

Post autor: mariolaa »

Ja podpowiedziałabym Ośrodek Panorama, jest to duży obiekt wyżej położony ale nie tak zupelnie daleko od centrum obiekt z basenem - mozna dojsc od ulicy Pilsudskiego ulica kolo Continetalu i Drzewiarza lub ul. Pulaskiego skrecajac kolo Wojskowego . Zajrzałam tam bedac w listopadzie w Krynicy, wtedy jedynki byly po 100 zł i w tym basen. Na pewno w styczniu beda inne ceny ale mozna sprawdzic. W centrum jest jeszcze pensjonat Wisła, gdzie odbywaja sie tance. W Malopolance tez noclegi sa. Podam jeszcze stronę www.krynica-gorska.pl tel. 510 412 412 oraz 666 232 232 - przechodzac ulica Kościuszki wziełam ich ulotke w pensjonacie Adam- wewnatrz jednak nie znam obiektu. Zyczę milej i udanej wyprawy.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Sierota Krynicy to ja nie znam nie mniej pobuszowała trochę i zmalałam: Watra jedynka 80 PLN ( ze śniadaniem ) , Hajduczek 60 PLN + wyżywienie całodzienne 54 PLN. Nie mniej masz rację co do rezerwacji ponieważ od 16-01 cztery województwa mają ferie zimowe i może być problem z wolnymi miejscami.

Selene :)
Ewaaaa
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2011 19:16

Post autor: Ewaaaa »

Słyszałam, że nie złe kwatery są w Kruku czy pod Krukiem ,to jest po drugiej stronie Hawany w samym centrum na ul. Piłsudskiego- zdaje się.Nie byłam, nie widziałam ale słyszałam, że całkiem obiekt jest w porządku,można sprawdzić w internecie. Byłam w Krynicy w pażdzierniku i niektórzy wynajmowali w Kruku pokoje dla swoich bliskich bo ceny były bardzo atrakcyjne !! Pozdrawiam
itadks
Na forum od: 05 sty 2024 06:55
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: itadks »

Polecam Apartamenty OPAL na ul. Świdzińskiego 1 w Krynicy. Praktycznie na przeciwko sanatorium wojskowego.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2024 22:03 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
ODPOWIEDZ