Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W sumie taki parasol to realistyczna .tematyczna pamiątka z wyjazdu.I praktyczna.Musisz tylko podpisywać który skąd aby potem wnukom opowiadać każdego parasola.Ja to zawsze z wyjazdów. szczególnie z mężem butelki przywożę.W sumie też pogodowe pamiątki.Jak pełne?. to była ładna pogoda.Jak puste.?....to wiadomo....butelkowa pogoda.
Póki co dobrałam je kolorystycznie... Jest niebieski i czerwony jak w raju i jak w burdelu myślę że wiesz który jest skąd co do butelek... fajna sprawa Niestety ja niezależnie od pogody wiozła bym puste bynajmniej po doświadczeniach w tych dwóch ośrodkach. W pierwszym zbyt fajnie było by omijać towarzystwo w drugim z rozpaczy
Słonko grzeje a ekipa Oleckowa co i gdzie ? . Czas wakacji nadchodzi ,dziewczyny skwierczą jak i faceci na słonku ja czekam zimy i mrozów co porabiacie ludzie ja po powrocie z Kołobrzegu ech zleciało , kolejny wyjazd na NFZ jak się nic nie zmieni koniec roku 2019