Ciechocinek Zdrojowa 17

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
darekooooo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2011 18:39

Ciechocinek Zdrojowa 17

Post autor: darekooooo »

Będę w tym sanatorium od 03.01.2012 proszę o opinie i kontakt osób, które będą tam w tym czasie.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Ciechocinek Zdrojowa 17

Post autor: Anka »

Witaj jak nazywa sie to sanatorium może szpital kolejowy?
darekooooo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Tak mam być w Szpitalu Kolejowym może wiesz jak tam jest?
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Byłam tam ale to było 3 lata temu i tak pokoje są dla NFZ 2 i 3 osobowe jedzenie było dobre zabiegi wszystkie na miejscu jest basen ale tylko rehabilitacyjny nie był udostępniany kuracjuszom teraz s a tez tam wieczorki taneczne myślę,ze nie najgorzej trafiłeś powodzenia
darekooooo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Mam nadzieje ,że będzie o,ky. A czy orientujesz się jak tam jest z parkingiem,
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Własnego parkingu nie mają parkujesz na okolicznych ulicach ale kilka metrów dalej sa siostry zakonne i tam maja parking ja za cały turnus płaciłam 50zł teraz nie wiem ile jestem przekonana ze będzie super jeśli masz jeszcze jakieś pytania to odpowiem np gdzie warto wieczorem iść na tańce jesli to Cie interesuje
darekooooo
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Myślę, że będzie tam miłe towarzystwo i będzie z kim iść na szampana i tance. Więc które miejsca polecasz?
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiadomo być w Ciechocinku i nie pójść do" stodoły " :D to jak .... Stodoła to Bristol w Parku Zdrojowym blisko Kolejowego jest też Targon ale raczej trzeba tam iść w własnym towarzystwie,grają w bardzo dużo miejscach acha jest tez Urocza przy sanatorium Julianówka i tam też jest basen/nienajgorszy/ jestem często w Ciechocinku i chodzę na tańce tylko do Wiktori jest ona na ul Warzelnianej w Klinice Uzdrowiskowej pod Tężniami gra Darek zespół DAS jak dla mnie to super wokół Twojego sanatorium jest jeszcze Ruch,nauczycielski ,Teatralna oj mnóstwo napewno coś dla siebie znajdziesz napisz po powrocie i oceń to sanatorium Przyjemności :D i dobrej rehabilitacji.Zapomniałabym jest rewelacyjny basen w tej Klinice /zresztą są tam 3 baseny/solankowy,normalny i zewnętrzny z podgrzewaną wodą ja przy minus 17 biegałam po śniegu SUPER POLECAM
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Z takich porad to i ja chetnie skorzystam ;)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj :D
ODPOWIEDZ