sanatorium "Leśnik"w Sopocie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
anoraf
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2013 23:09
Staż sanatoryjny: 5

Re: sanatorium "Leśnik"w Sopocie

Post autor: anoraf »

Seba, spokojnie. To są subiektywne refleksje. Naprawdę, nie jest źle, Eluunia :kwiat: też zadowolona :D
Będzie turnus ZUS-u, zbierzecie ekipę w zbliżonym wieku i nuda nie dopadnie. Zabiegi są na przyzwoitym poziomie.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

....a kąpiel perełkowa sama przyjemność ... :lol: :lol:
anoraf
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

... a chodzone zabiegi ćwiczebne w inhalatorium solankowym? Dla zdrowia dobre, dla integracji ...
SEBA 78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2013 15:26
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: SEBA 78 »

No dobra możecie się śmiać ale jadę pierwszy raz :oops: A więc czy na te kąpiele trzeba mieć czepek ???? i co wziąć tak na pierwszy raz do sanatorium tak czytam różne opinie i sam już nie wiem brać całą garderobę czy tylko dresik i coś na wieczór :?: :?:
anoraf
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Seba, zapewniam, nie śmieję się z Ciebie, o czym mam nadzieję świadczy zaangażowanie w relacji z pobytu w Leśniku.
Pamiętam doskonale mój pierwszy wyjazd w wieku 25 lat. Kolejne są już z dystansem, dlatego tak sobie pozwoliliśmy z Eluunią,
ale wspomniane przez nas zabiegi są naprawdę bardzo dobre.
W Leśniku nie ma basenu, nie potrzebujesz czepka, kąpiele są w wannach.
Weź dres i sportowe buty na ćwiczenia. Klapki, ręczniki. Reszta według uznania albo wpisz w wyszukiwarkę w prawym, górnym rogu.
Są tu wskazówki pisane także przez mężczyzn :)
SEBA 78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2013 15:26
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: SEBA 78 »

No to już prawie jestem spakowany wyjazd jutro o szóstej rano nie wiem jak tam będzie jestem pozytywnie nastawiony ale z moim fartem na pewno będę nie pocieszony jak zwykle jadę pierwszy raz tak że troszke przeżywam :o :o Postaram sie naskrobać kilka zdań z pobytu jeśli będzie internet w pobliżu pozdrawiam :P :P
ODPOWIEDZ