Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
evaewunka17 pisze: 13 cze 2018 15:15
Witam, dali mi wybór terminu i miejscowości natomiast ośrodek sami mi przydzielili a czemu pytasz czy sama wybrałam.
Pytam z czystej ciekawości ponieważ Bazyli i Ja jesteśmy z jednego województwa nic ponadto.
Już jest Was troje,życzę dobrego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji
witam
Wróciłam z BIAWENY w Wysowej 27 maja br., więc mam świeże spojrzenie. Proszę o pytania, chętnie odpowiem.
Z pobytu byłam bardzo zadowolona
pozdrawiam
Bożenko skoro wróciłaś to napisz o pobycie . Nie czekaj na pytania . i nie tak zdawkowo. Nie wiem czy byłaś na drogi oddechowe jeśli tak to skrobnij coś być może tam pojadę następnym razem na oddechówkę bo wznowili z ZUS . Wszyscy czekają na opinie kuracjuszy bo po to głównie jest to FORUM . pozdrawiam
Najlepiej w dziale opinii bo tu zginie
bozenkagr pisze: 14 cze 2018 09:33
witam
Wróciłam z BIAWENY w Wysowej 27 maja br., więc mam świeże spojrzenie. Proszę o pytania, chętnie odpowiem.
Z pobytu byłam bardzo zadowolona
pozdrawiam
Czy mogła by pani napisać czy są jakieś wycieczki autokarowe organizowane