Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ty mi tu nie dokazuj mała bo ....... wykonam zaraz magiczny rytuał a wtedy rzucę czar, który w pełni spełni swe zadanie ! Wracaj mi tu szybciutko, szybciutko .....
Ja ci pójdę...... nawet nie wiesz jaka sparawiłas mi radość..... Meduzko szczęście ty moje....moja morduchno kochana...moja kochana marmoladko....masełko moje kochane .....cmok....cmok....cmok.....
Tfu tfu ,z babami się nie będę całowała ,ja hetero jestem .Znikam moje Panie telefon się odezwał ,czas na .....jejku najchętniej bym zasnęła i obudziła się dopiero w listopadzie
Aj jaj jaj...Meduzce to słoneczko Anoraf juz dawno sie należało....i dzięki...dzięki......no właśnie...Admin jej DAŁ NOMINACJĘ w końcu
Ps. Adminie ...ty wiesz co
O joj, widzę, ze nie jestem w temacie, nie wiem o co chodzi, przecież nie muszę wiedzieć
Gratulacje dla Meduzy spontanicznie szczere Dla Słoneczka i miłego wieczoru