Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Super Natka,do zobaczenia,szukam jeszcze bezpiecznych i przyjemnych miejsc na tańce,czy dancingi , i gdzie ładnie grają muzykę na żywo na odpowiednim poziomie w Świnoujściu...Acha, i jaka infrastruktura jest na plaży, są miejsca - przebieralnie,czy też gastronomia?.... Kiedys w Kołobrzegu miałam Samsunga,dwa duże białe namioty z ich sprzętem,plus leżaki i palmy...hi... aczkolwiek był też fitness, salsa jak i konkursy . Hi.. super było.( 2015)....Pozdrawiam wszystkuch i proszę jeszcze o wskazówki.... wszystkiego dobrego...
Witam, odświeżam post i proszę o informację o Świnoujściu czy o Bałtyku i kto może będzie....a i ponownie zapytuję o plaże w Świnoujściu....jak jest?... Co można zwiedzać w dni pochmurne, co polecacie forumowicze, będę za porady wdzięczna.. a może ktoś jedzie?... I gdzie pięknie grają wieczorem na tańcach...O jeździe rowerem już wiem, o tej możliwości. Czy ktoś promem kiedyś płynął do Szwecji i czy znajdzie się na to czas?... Bałtyk sanatorium słyszałam ma jedzenie z cateringu, czy to prawda? Chyba schudnę i dobrze....Coraz bardziej bliżej mojego wyjazdu i przekonuję się, że Świnoujście jest piękne.... Mary-Kate musimy się spotkać i życzę Ci szczęśliwej drogi pociągiem, szkoda, że jadę nie z Tobą, tak muszę , bo mam wcześniej skierowanie...ale jesteśmy wstępnie umówione, zdzwonimy się, obiecuję... Serdecznie pozdrawiam wszystkich życząc wszystkiego dobrego....
Natka, ojoj, teraz zauważyłam dopiero, że to Twój wpis o Bałtyku i bardzo bardzo bardzo przepraszam....nie gniewaj się.. wiele informacji Ci zawdzieczam i najmocniej przepraszam, że pytam i Świnoujście u Ciebie.... Pomyliłam się..... wszystkiego dobrego życzę powodzenia i do zobaczenia w Świnoujściu. Pozdrawiam
Witam, Natka, Serdecznie pozdrawiam, chciałam tylko spytać jak tam przygotowania do wyjazdu do sanatorium do Świnoujścia . Mam nadzieję że spotkamy się ... Ja jeszcze nic nie zaczęłam się pakować.. Myślę że zdążę po malutku trzeba jednak zacząć . Życzę spokojnych przygotowań Serdecznie pozdrawiam ...
Witaj,
Dzwoniłam do Bałtyku i dowiedziałam się że można przesłać paczkę także spokojnie odbierają gdyby ciężko było to można nadać na poczcie ...parę groszy to kosztuje a nie trzeba ciężkich rzeczy dźwigać.... Pozdrawiam...