Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Tadek. Chyba przez jakieś dwa tygodnie będziemy się widywali w ośrodku. Będę na turnusie jakoś do 26 lipca.Z Muzyczką mam nadzieję, że też będę się widywać. Pozdrawiam
Witajcie moi drodzy Natka i Tadek też serdecznie was wszystkich pozdrawiam. Wydaje mi się że te turnusy tak przypadają i już wytłumacze wszystko... Ja jak przyjechałem 21 czerwca to 2 dni wcześniej inny turnus był czyli od 19 czerwca i on jest do 10 lipca i tak właśnie potem zaczyna Tadek. Natomiast Natka , ty zaczynasz 27 czerwca czyli ode mnie 6 dni później i te 6 dni później będziesz kończyła czyli 18 lipca czyli z Tadkiem powinnaś się widzieć 8 dni jeszcze o ile masz tak jak my wszyscy 3 tygodnie z Narodowego Funduszu... Życzę Wam wszystkim.....No to wszystkiego dobrego. Pozdrawiam
A mnie mówil w NFZ w Poznaniu że będą dokwaterowywać do pokoi już zamieszałych i mnie przypadł pok.202 i co Wy na to? Żartowałem chociaż mogłoby tak być Pozdrawiam
Witaj Natka, jak pukalas, to pewnie gdzieś byłam.....Wczoraj plazowalismy do przed 17, potem szybki prysznic i do amfiteatru, potem ten koncert księdza tam, a po kolacji o 18.30 poszliśmy do rybniczanki do 22... prawie...ja ciągle gonię....może dziś choć na zabiegach spotkamy się... Pozdrawiam
Witaj Muzyczko. Jakoś nigdzie Ciebie nie widuję. W Rybniczance byłam przedwczoraj ... Wczoraj w Energetyku, a dzisiaj na vip-owskim koncercie Janowskiego ...