Muszyna 14.07

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jolka33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2018 08:56
Oddział NFZ: Śląski

Muszyna 14.07

Post autor: jolka33 »

Witam!
Czy ktoś wybiera się do sanatorium w tym terminie. Jestem z okolic Częstochowy szukam towarzyszy podróży. :?:
jolka33
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Muszyna 14.07

jeśli ktoś jedzie w tym terminie do Muszyny, to jak planujecie się tam dostać?
jolka33
Kuracjusz
Kuracjusz

sprawdzałam ale to jest około 6 godzin tułaczki z dwiema przesiadkami. Myślę, że jednak wybiorę się samochodem. Tylko parking trochę kosztuje.
jolka33
Kuracjusz
Kuracjusz

Ja jadę do Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki
Darek2890
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2018 00:33

Post autor: Darek2890 »

Witam , dzwoniłem do Muszyny , powiedzieli że parking jest płatny ale poniżej koło Urzędu miasta jest parking bezpłatny. Kuracjusze właśnie tam parkują :)
Darek2890
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2018 00:33

Post autor: Darek2890 »

Mam nadzieję że pogoda nam dopisze :D
jurekk
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2014 18:09
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurekk »

Byłem w listopadzie w bardzo pobliskiej Koronie i jest sporo miejsca parkingowego i to darmowego... na pewno coś znajdziesz. Miejsca są trochę poniżej sanatorium "Muszyna", ale i całkiem blisko wjazdu na teren ośrodka. Miłych wrażeń w Muszynie :D
jurekk
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2014 18:09
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: jurekk »

Widać za dużo się nie zmieniło, a może nawet przybyło tych miejsc parkingowych od Twojego czasu, bo teren bardziej został zagospodarowany... ale to tylko lepiej dla kuracjuszy tam przybywających swoimi samochodami :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Witam, właśnie przyjechałem z centrum profilaktyki. Miejsca przy ośrodku płatne poza nie. Jest też darmowy parking przy basenach. Kuracjusze którzy byli wcześniej i teraz są niemile zaskoczeni poziomem zabiegów a najbardziej jedzeniem co potwierdzam: monotonne do znudzenia, środek lata a nie ma owoców, surówki byle jakie, ćwiartka pomidorka ze 4- 5 razy tylko papryka i ogórek konserwowy i wędlina, zupy bez smaku, zdarzyło się że były śmierdzące flaki i część ludzi oddała na co kucharki były oburzone. Dopiero jak parę kobiet poszło z pretensjami do recepcji to jedzenie trochę się poprawiło. Nie jest to tylko moje zdanie tylko zdecydowanej większości kobiet jak i mężczyzn. Jedynie od początku zupa mleczna była dobra jak ktoś ją lubi bo ją ciężko zepsuć chyba że doleje wody tak jak to jest w starym domu zdrojowym w Krynicy ale tam było przynajmniej bardzo urozmaicone i dość smaczne jedzenie. Pozdrawiam an. :shock:
ODPOWIEDZ