CIEPLICE DOM ZDROJOWY 11.09.2018R.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
tojaij
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2018 11:03

Re: CIEPLICE DOM ZDROJOWY 11.09.2018R.

Post autor: tojaij »

Bardzo Dziękuję za wyczerpujące informację. Zapewne z wielu skorzystam.
Pozdrawiam.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

AjkaKK , hmhm :shock: :? dlaczego wiadomości na priv to jest forum i inni też powinni się dowiedzieć jak jest, czego moga się spodziewać :idea: czy to wielka tajemnica co tam w tych Cieplicach :) :roll:
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2016 13:00
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: AjkaKK »

Mazrena z tego co widzę byłaś w Cieplicach i masz wiedzę jak tam jest :-) A jeśli mnie ktoś pyta z tych osób, które nie znają Cieplic-odpowiadam wyczerpująco w wiadomości prywatnej. Niektórymi informacjami które mogą się przydać osobie wybierającej się do Cieplic nie chcę się dzielić na forum i tyle :D Pozdrawiam
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Mazrena »

AjakKK, oczywiście,że byłam i bb dużo pisałam jakiś czas temu na forum i nie widzę w tym tajemnicy. Myslę,że po to jest formu żeby sie dzielić a nie trzymać info w tajemniczych wiadomościach priv ... Ja właśnie jechałam pierwszy raz i to do Cieplic i nic nie wiedziałam - bo nie było osób znających to miejsce. Dlatego moim założeniem jest dzielić się na forum tym złym i tym dobrym ;) :) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hmm, będzie taki moment, że AjkaKK będziesz potrzebowała wiedzy innych kuracjuszy i nikt Ci nie odpowie .

Opcja PW zazwyczaj wykorzystywana jest do wiadomości prywatnych lub takich , które w szczególny sposób nie nadają się na upublicznienie .

Tak Mazrena , również uważam , że powinniśmy dzielić się opiniami otwarcie :)
tojaij
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2018 11:03

Post autor: tojaij »

Mam pytanko większość z Was wyjeżdża 11.09.2018 czy to jest turnus Zusowski czy NfZ ?
A może ktoś wybiera się tam w terminie który ja dostałam z Zus- u 16.08.2018.

Pozdrawiam
Anes
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2018 21:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Anes »

Dzień dobry. 11.09.2018 jadę po raz pierwszy do sanatorium i właśnie do Domu Zdrojowego w Cieplicach :D Jeżeli ktoś jedzie w tym samym terminie to chętnie poznam :) Pozdrawiam :)
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Anes pisze: 02 lip 2018 21:54 Dzień dobry. 11.09.2018 jadę po raz pierwszy do sanatorium i właśnie do Domu Zdrojowego w Cieplicach :D Jeżeli ktoś jedzie w tym samym terminie to chętnie poznam :) Pozdrawiam :)
Witaj Anes :-) Ja już 3 raz wybieram się do Cieplic i ciągle jestem nimi zachwycona :-) Jeśli chcesz parę informacji o mnie prywatnie to napisz, skrobnę coś na priv :-) Pozdrawiam ;-) :kwiat:
Anes
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2018 21:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Anes »

AjkaKK pisze: 03 lip 2018 14:36
Anes pisze: 02 lip 2018 21:54 Dzień dobry. 11.09.2018 jadę po raz pierwszy do sanatorium i właśnie do Domu Zdrojowego w Cieplicach :D Jeżeli ktoś jedzie w tym samym terminie to chętnie poznam :) Pozdrawiam :)
Witaj Anes :-) Ja już 3 raz wybieram się do Cieplic i ciągle jestem nimi zachwycona :-) Jeśli chcesz parę informacji o mnie prywatnie to napisz, skrobnę coś na priv :-) Pozdrawiam ;-) :kwiat:
Oczywiście bardzo chętnie na priv tylko jestem nowa tutaj i nie wiem jak się do tego zabrać :shock: jak wchodzę w prywatne wiadomości to niestety nie mogę się tu połapać jak zrobić żeby wysłać do Pani wiadomość :D jakaś nieogarnięta jestem chyba :D
AjkaKK
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Anes pisze: 03 lip 2018 17:54
AjkaKK pisze: 03 lip 2018 14:36

Oczywiście bardzo chętnie na priv tylko jestem nowa tutaj i nie wiem jak się do tego zabrać :shock: jak wchodzę w prywatne wiadomości to niestety nie mogę się tu połapać jak zrobić żeby wysłać do Pani wiadomość :D jakaś nieogarnięta jestem chyba :D
Wystarczy być zalogowaną i kliknąć w chmurkę pod moim loginem obok słowa kontakt :-) Ja zaraz wyślę prywatną wiadomość, pojawi się u pani powiadomienie obok loginu że jest nowa prywatna wiadomość :-)
ODPOWIEDZ