Witajcie mili Kuracjusze. W środę kończę 3 tygodniowy pobyt w Łazienkach nr 1 w Ciechocinku. Polecam pobyt w tym obiekcie. Baza zabiegowa bez zarzutu, baseny też (są 2 ) . Jedzenie bardzo dobre i dużo, więc myslę ze nawet wszystkożerni

panowie głodni nie będą. Sanatorium usytuowane jest w bardzo atrakcyjnym miejscu. Wszędzie jest blisko, wszędzie gra muzyka i ludzie się bawią. Jest bardzo dużo koncertów w amfiteatrze, a także przy fontannie na kwiatowych alejach. W sanatorium jest sklepik, fryzjer i kawiarnia. Niestety jest ona czynna od godz 17 00, ale na przeciwko w dawnym Targonie działają od 12 00 . Pokoje wyposażone są w lodówki i tv, choć nie wszystkie. Żelazko do wypozyczenia w recepcji, deski do prasowania na korytarzach, podobnie jak suszarki. Pani Ordynator przemiła osoba, czego nie można powiedzieć o lekarzach i pielęgniarkach. Moja pani doktor przyjmowała nowy turnus, odwrócona plecami do klienta

. Nawet nie wiedziała z kim rozmawia. Mnie zabiegi zaleciła takie jak chciałam, ale nie wszyscy mieli tyle szczescia

Ciechocinek jest piękny, duzo się dzieje, dużo się tańczy a także spaceruje. Ja tutaj z pewnoscią wrócę . Pozdrawiam