Jadę do Wysowej Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jolanda8
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2013 21:40
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Jadę do Wysowej Zdrój

Post autor: jolanda8 »

witam..jadę do Wysowej Zdrój od 13.08 do 3.09.2013. Czy ktoś może jedzie w tym terminie z okolic Lublina, chętnie się dołączę i dołożę do kosztów podróży samochodem. A może ktoś podpowie jak tam dojechać z Lublina, będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś się odezwie :)
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Re: Jadę do Wysowej Zdrój

Post autor: ania1961 »

Witam...
Mam turnus rehabilitacyjny od 20.08.2013, jadę również z lubelskiego. Będziemy zatem w tym samym czasie w Wysowej. Pozdrawiam serdecznie Ania
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Kilka lat temu dzwoniąc pod nr 695896089 w godz. 15.00 - 18.00 można było zasięgnąć informacji i zarezerwować miejsce w Busie m.in. i z Lublina. Kursowały tylko zgodnie
z terminarzem 21- dniowych turnusów. Nie jestem pewny czy jest to nadal aktualne ;).
Pozdrawiam.
jolanda8
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: Jadę do Wysowej Zdrój 31.08 do 3.09. 2013

witam..
dziękuję za odpowiedzi..nadal jednak czekam ... na Kogoś kto jedzie w tym samym czasie co ja....( z okolic Lublina, Chełma lub Zamościa)
a może ktos był w Wysowej Zdrój w sanatorium Beskid??? podrzucie proszę jakies informacje..pierwszy raz jadę do sanatorium w góry...zawsze był to Kołobrzeg..
pozdrawiam....
jolanda8
Kuracjusz
Kuracjusz

z wrażenia zrobiłam błąd w dacie wyjazdu ..przepraszam..jadę oczywiście 13.08 do 3.09.2013 :)
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Witaj Jolando8 :). Pytasz o ocenę sanatorium "Beskid". Proponuję w dziale: oceń sanatorium
przeczytać temat "Beskid" - Wysowa Zdrój. Pozdrawiam.
jolanda8
Kuracjusz
Kuracjusz

witaj...
bardzo dziekuje za informacje, przeczytałam wszystkie opinie i mam juz wiecej ochoty na wyjazd do Wysowej....zaczynam pomału pakować walizkę...chyba zamiast szpilek wezmę adidasy.. ;) ....a z pewnoscią zabiorę humor ktorego mi nie brakuje.... :D pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za informacje....Jolka
ODPOWIEDZ