Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie. Zazdroszczę wszystkim przyszłym kuracjuszom Plonu i ogólnie Polańczyka ja już po turnusie Fantastyczny czas zabiegi jak najbardziej ok jedzenie ok nikt z głodu nie umrze. Ale okolice to robi całą robotę Niech podsumowaniem będzie to że prawdopodobnie wrócę tam za kilka tygodni choć na kilka dni już prywatnie ze znajomymi poznanymi właśnie tam Udanych zabiegów pogody iii zgranej ekipy współkuracjuszy.
Jerzy Nowak pisze: 10 lip 2018 08:35
Witam serdecznie. Zazdroszczę wszystkim przyszłym kuracjuszom Plonu i ogólnie Polańczyka ja już po turnusie Fantastyczny czas zabiegi jak najbardziej ok jedzenie ok nikt z głodu nie umrze. Ale okolice to robi całą robotę Niech podsumowaniem będzie to że prawdopodobnie wrócę tam za kilka tygodni choć na kilka dni już prywatnie ze znajomymi poznanymi właśnie tam Udanych zabiegów pogody iii zgranej ekipy współkuracjuszy.
Witam. W imieniu przyszłych Kuracjuszy - w tak zacnym miejscu - jakim jest Polańczyk - dziękuję i może do zobaczenia.... Pozdrawiam! M.
John2018 pisze: 09 lip 2018 18:59
Hej i co taka cisza, czy nie ma innych kuracjuszy na wyjazd do Polańczyka.
Panie John'ie do września jeszcze sporo czasu - na pewno przybędzie jeszcze tutaj Uczestników naszego turnusu
ps. Dobrane towarzystwo to połowa "sukcesu" a pogoda - już zamówiona
Pozdrowienia!!! Marta
Hej hej. Coraz lepiej na forum odnośnie Plonu. Dziękuje Marto za zamówienie pogody na czas pobytu. Ja siedzę i układam sobie sobotnio niedzielne zwiedzania terenu. W tamtym roku byłem w Iwoniczu i wszystko było super. Wielu narzeka na pobyt w Plonie , lecz powyższy wpis byłego uczestnika mnie zadowolił. Pozdrawiam kuracjuszy.
wITAM WSZYSTKICH JA WYBIERAM SIĘ DO POLAŃCZYKA 24,07 I MYŚLE ŻE BEDZIE DOBRZE. DWA LATA TEMU BYLEM W IWONICZU I TEŻ BYŁO SUPER . POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY TAM SIĘ WYBIERAJA
sterniczka82 pisze: 14 lip 2018 08:05
Ja też jadę do Polanczyka 24.07
Byłam kiedyś w Polanczyku, Przepiękne miejsce...
Po naszym wspólnym tegorocznym Busku, tez się jeszcze w tym roku wybieram do sanatorium.
Bede od 20 sierpnia w Inowrocławiu.....
Nie ma to jak kuracje !!!