Dom Zdrojowy Świeradów Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jolcia-kat
Na forum od: 14 sty 2010 10:14

Re: Dom Zdrojowy Świeradów Zdrój

Post autor: jolcia-kat »

Czy jedzie ktos z Katowic w lutym do Świerardowa?
Katharina17
Na forum od: 27 sty 2010 11:46

Post autor: Katharina17 »

Witam!
Czy ktos wybiera sie do Wacława na koniec lutego?
gosia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2010 17:12

Post autor: gosia »

ana pisze:Ja jade do Świeradowa na koniec lutego z zus, mysle ze będzie OK,
a moze ktoś tesz sie wybiera?
Ja również jade pod koniec lutego.Może się spotkamy daj znać.
gosia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2010 17:12

Post autor: gosia »

[quote="Jola"]Witaj ana mam pytanie do jakiego sanatorium w Swieradowie masz skierowanie do Domu Zdrojowego czy może do innego.
Odpowiedz bo jak pisałam chcę się tam wybrać ale nie ma żadnych opini kuracjuszy o tym Domu.Jak wrócisz proszę o opinie bo ja wybieram się tam w kwietniu.Pozdrawiam Jola :D[/
anna 75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2011 10:53

Post autor: anna 75 »

WITAM CZY KTOS JEDZIE DO ŚWIERADOWA 19 LUTEGO Z LODZI ? -POZDRAWIAM :o
Iksu
Na forum od: 17 mar 2011 17:32

Post autor: Iksu »

Witam,

Mam skierowanie do Wacława od 1 kwietnia i raczej nic pozytywnego nie znalazłem na temat tego ośrodka ale te prawie nic na ten temat nie ma.

Czy może się ktoś podzielić aktualnymi wrażeniami.

Pozdrawiam
nika
Na forum od: 06 sie 2011 22:09

Post autor: nika »

Czy jedzie ktoś do Domu Zdrojowego 1 września?
Marlena300
Na forum od: 09 mar 2013 12:53

Post autor: Marlena300 »

Właśnie kończę turnus w Świeradowie Zdroju. Moje odczucia są mieszane. Miałam skierowanie do Domu Zdrojowego a mieszkam w Gracji. To nie tylko ze mną tak się stało, wiele osób porozrzucano po różnych obiektach bo w Domu Zdrojowym zakwaterowano Niemców i Rosjan. Polacy trafili nawet na prywatne kwatery i muszą dochodzić nie tylko na zabiegi ale i na posiłki. Także cały dzień w biegu. Ogólnie personel przyjemny tylko na koniec turnusu w dn. 9.03.2013r. przyszła do Gracji robić zabiegi bardzo nieprzyjemna pani, która była opryskliwa w stosunku do kuracjuszy, a na końcu zamiast wykonać mi galwanizację 15 minut to podłączyła na 10 bo była zajęta prywatną rozmową telefoniczną i z racji że była sobota spieszyła się do domu. Kiedy zwróciłam jej uwagę to odpowiedziała, że zwykle takie zabiegi trwają 10 minut. To chyba po to daje się kartę zabiegową, żeby sprawdzić jakie są zalecenia lekarza i je stosować, a nie jak to zwykle bywa. To bardzo nieprofesjonalne. Nawet nie usłyszałam słowa przepraszam za pomyłkę. Tyle na dziś. Po powrocie do domu może jeszcze coś dopiszę.
ewo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2013 13:15

Post autor: ewo »

Witam Was Serdecznie, pierwszy raz jadę do Sanatorium z NFZ Mazowieckie,jadę do Świeradowa ,,Dom Zdrojowy", zaczynam 25.04.2013, czy ktoś z Was jedzie w tym terminie? napiszcie jak tam jest bo niezbyt dużo jest info na ten temat.
kryniop
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2012 16:06

Post autor: kryniop »

pod tym linkiem skrobnąłem co nie co na temat domu zdrojowego w Świeradowie.

http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 1&start=10

pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ