Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
popatrzyłam na możliwości Twojej podróży , to z jedną przesiadką tak, ale bezpośrednich nie widziałam .
Najbardziej to pasuje Katowice 8:30 - Wrocław 10;45 Neobus
Wrocław 11:45 - Świeradów 14:25 Speddbus
Może ktoś z przyszłych kuracjuszy zaproponuje wspólną podróż ,
Dziękuję bardzo za informacje. Też sprawdzałam tą opcję, chociaż miałam cichą nadzieję na dojazd bez przesiadki Napisałam tez w innym poście, może się trafi jakiś towarzysz podróży Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Dorotko nie napisałaś konkretnej daty jaka Ciebie interesuje. Teraz są wakacje i sezon urlopowy9
więc połączeń jest więcej jak w innych częściach roku. W tym momencie znalazłem takie, moim
zdaniem, najbardziej interesujące połączenie na wspomnianej przez Ciebie trasie. I tak:
Wyjazd z Lublina ( Gł. D.A.) o 20;50 - przyjazd do Wrocławia (D.A. ul Sucha) na godz. 5;16,
a o godz. 6;05 z ul. Joanitów (do przejścia około 250 m) masz autobus do Polanicy, w której jesteś
na 8;05. Pierwszy etap podróży realizuje firma "Rago" tel: 661 068 116. Etap drugi P.W. "Beskid"
tel: [te]. Musisz tylko sprawdzić czy w interesującym Ciebie terminie to połączenie będzie
aktualne i ewentualnie zrobić sobie rezerwację.,
Ostatnio zmieniony 04 gru 2018 16:56 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto nr tel.