Iwonicz Zdrój - Biały Orzeł - od 7.10

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MATYLDA77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2017 20:16
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Iwonicz Zdrój - Biały Orzeł - od 7.10

Post autor: MATYLDA77 »

hej, wybieram sie do Białego Orła od 16.11., chciałabym pojechać dzień wcześniej może ma ktoś sprawdzone miejsce na nocleg blisko sanatorium? :) licze na pomoc ...
Steven
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2018 11:20
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Steven »

edzia76 pisze: 25 sie 2017 21:22 Witam mam skierowanie z ZUS do BO od 31.10. Jadę samochodem z Sosnowca. Bardzo proszę o info kuracjuszy z wcześniejszych turnusów o opinię. Z góry wielkie dzięki ;)
Witam serdecznie. Ja również jadę swoim samochodem do Iwonicz Zdrój - Biały Orzeł z Sosnowca 31.10. to może byśmy się zabrali razem . Proponuję się spotkać lub skontaktować. Steven.
hipek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lis 2015 15:00
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: hipek »

Witam.
Steven popatrz dokładnie na datę wpisu endzia 76

Pozdrawiam.
Hipek
Steven
Kuracjusz
Kuracjusz

edzia76 pisze: 25 sie 2017 21:22 Witam mam skierowanie z ZUS do BO od 31.10. Jadę samochodem z Sosnowca. Bardzo proszę o info kuracjuszy z wcześniejszych turnusów o opinię. Z góry wielkie dzięki ;) Witam . Ja również jadę na turnus od 31.10.2018 i również jadę samochodem z Sosnowca. Mam nadzieję że odnajdę się w roli kuracjusza w Biały Orzeł. . Pozdrawiam 😃
Steven
Kuracjusz
Kuracjusz

edzia76 pisze: 25 sie 2017 21:22 Witam mam skierowanie z ZUS do BO od 31.10. Jadę samochodem z Sosnowca. Bardzo proszę o info kuracjuszy z wcześniejszych turnusów o opinię. Z góry wielkie dzięki ;)
Witam ja również jadę do Iwonicz Zdrój - Orzeł Biały 31-10-2018 samochodem z Sosnowca. Pozdrawiam .
Beti75
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sie 2018 10:46

Post autor: Beti75 »

Aneta1974 pisze: 19 paź 2017 19:09 witam, tez jade do BO od 31.10 jade z Rybnika
Witaj Aneta jak Pojedziesz samochodem czy busem,ja tez w tym terminie jadę ale do Excelsiora,jestem z okolic Rybnika.Z Katowic jedzie bus.Jesli Jestes też Zainteresowana zwiedzaniem to pasport Weź bo jest wycieczka do Lwowa.Pozdrawiam.
baranki
Na forum od: 05 lut 2020 23:43

Post autor: baranki »

Czy moge prosić o podpowiedz jak uzyskac jedynkę w BIAŁY ORZEŁ / skierowanie dodatkowe od lekarza nie pomogło. Natrafiłam na nieprzyjemny mur- odmowe.
Awatar użytkownika
rysiek46
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2012 18:05

Post autor: rysiek46 »

Witam. Byłem w BO 2 razy. Jeśli pierwszy raz uważam za udany, tak drugi to kompletna MASAKRA. Obsługa miła, zabiegi.. (?) Najgorsze to te spacery po sąsiednich ośrodkach na zabiegi i (bezsensowne) pogadanki. Gonić ludzi w miłe popołudnie kilkaset schodów w górę na pogadankę z ordynatorem. Pogadanka sensowna, ale jak można męczyć ludzi z różnymi urazami do takiego wysiłku.( Na moim turnusie ludzie organizowali transport samochodowy) Jeśli chodzi o parking.... Pod BO jest kilka miejsc parkingowych. Kilkadziesiąt jest 100 m. dalej. Płacić trzeba, a warunki pod psem. W Iwoniczu jest miejski, monitorowany parking, ale to 500 m. od BO. Dostęp do internetu bardzo mizerny nawet za opłatą. Nie w każdym pokoju dobrze działa. Chcąc wysłać przelewy korzystałem z kawiarni w Klimacie. Miłą obsługa nie stwarzała problemów... Jeśli chodzi o pokoje. Od wschodniej strony są zimniejsze, ale przyjemniejsze.W październiku można jeszcze troszkę słońca "złapać" i wysuszyć pranie na balkonie :)
Awatar użytkownika
rysiek46
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2012 18:05

Post autor: rysiek46 »

A jeśli chodzi o jedzenie...... paskudnie wyglądające, niesmaczne, zimne.......catering :(
Awatar użytkownika
lawenda
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 cze 2014 15:01
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 42 razy
Podziękowano: 59 razy

Post autor: lawenda »

Baranki z tego co się orientuję to w tym obiekcie nie ma pokoi jednoosobowych. Jeśli ktoś miał "mocne" papiery na jedynkę to kwaterowano takie osoby w sanatorium Pod Jodłą, ale to było w 2016r. Nie wiem czy w dalszym ciągu tak to funkcjonuje.
ODPOWIEDZ