Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
hej, wybieram sie do Białego Orła od 16.11., chciałabym pojechać dzień wcześniej może ma ktoś sprawdzone miejsce na nocleg blisko sanatorium? licze na pomoc ...
edzia76 pisze: 25 sie 2017 21:22
Witam mam skierowanie z ZUS do BO od 31.10. Jadę samochodem z Sosnowca. Bardzo proszę o info kuracjuszy z wcześniejszych turnusów o opinię. Z góry wielkie dzięki
Witam serdecznie. Ja również jadę swoim samochodem do Iwonicz Zdrój - Biały Orzeł z Sosnowca 31.10. to może byśmy się zabrali razem . Proponuję się spotkać lub skontaktować. Steven.
Witam mam skierowanie z ZUS do BO od 31.10. Jadę samochodem z Sosnowca. Bardzo proszę o info kuracjuszy z wcześniejszych turnusów o opinię. Z góry wielkie dzięki Witam . Ja również jadę na turnus od 31.10.2018 i również jadę samochodem z Sosnowca. Mam nadzieję że odnajdę się w roli kuracjusza w Biały Orzeł. . Pozdrawiam
Witam mam skierowanie z ZUS do BO od 31.10. Jadę samochodem z Sosnowca. Bardzo proszę o info kuracjuszy z wcześniejszych turnusów o opinię. Z góry wielkie dzięki
Witam ja również jadę do Iwonicz Zdrój - Orzeł Biały 31-10-2018 samochodem z Sosnowca. Pozdrawiam .
Aneta1974 pisze: 19 paź 2017 19:09
witam, tez jade do BO od 31.10 jade z Rybnika
Witaj Aneta jak Pojedziesz samochodem czy busem,ja tez w tym terminie jadę ale do Excelsiora,jestem z okolic Rybnika.Z Katowic jedzie bus.Jesli Jestes też Zainteresowana zwiedzaniem to pasport Weź bo jest wycieczka do Lwowa.Pozdrawiam.
Witam. Byłem w BO 2 razy. Jeśli pierwszy raz uważam za udany, tak drugi to kompletna MASAKRA. Obsługa miła, zabiegi.. (?) Najgorsze to te spacery po sąsiednich ośrodkach na zabiegi i (bezsensowne) pogadanki. Gonić ludzi w miłe popołudnie kilkaset schodów w górę na pogadankę z ordynatorem. Pogadanka sensowna, ale jak można męczyć ludzi z różnymi urazami do takiego wysiłku.( Na moim turnusie ludzie organizowali transport samochodowy) Jeśli chodzi o parking.... Pod BO jest kilka miejsc parkingowych. Kilkadziesiąt jest 100 m. dalej. Płacić trzeba, a warunki pod psem. W Iwoniczu jest miejski, monitorowany parking, ale to 500 m. od BO. Dostęp do internetu bardzo mizerny nawet za opłatą. Nie w każdym pokoju dobrze działa. Chcąc wysłać przelewy korzystałem z kawiarni w Klimacie. Miłą obsługa nie stwarzała problemów... Jeśli chodzi o pokoje. Od wschodniej strony są zimniejsze, ale przyjemniejsze.W październiku można jeszcze troszkę słońca "złapać" i wysuszyć pranie na balkonie
Baranki z tego co się orientuję to w tym obiekcie nie ma pokoi jednoosobowych. Jeśli ktoś miał "mocne" papiery na jedynkę to kwaterowano takie osoby w sanatorium Pod Jodłą, ale to było w 2016r. Nie wiem czy w dalszym ciągu tak to funkcjonuje.