Grębiszew 4.10.2018 z Konina

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
karolina904
Na forum od: 19 sie 2018 18:36
Oddział NFZ: Wielkopolski

Grębiszew 4.10.2018 z Konina

Post autor: karolina904 »

Witam, jestem z Konina i szukam kogoś z kim mogłabym się zabrać do Sanatorium w Grębiszewie 4 października 2018.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2018 21:59 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
ewa-elf
Na forum od: 05 wrz 2018 08:39
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Grębiszew 4.10.2018 z Konina

Post autor: ewa-elf »

Nie polecam tego sanatorium. Jeśli ma Pani możliwość, proszę pisać do ZUS o zmianę ośrodka.
Mój turnus kończy się 9 września. Jest tu jeden wielki bałagan. O papier toaletowy trzeba się upominać w recepcji. Nie ma ogólnodostępnej lodówki. Posiłki są gorsze niż w szpitalach. I nie chodzi mi tylko o wielkość porcji, ale i o rodzaj dań. Na śniadanie i kolację codziennie tylko kanapki: wydzielone trzy kromki chleba, wydzielone 2-3 plasterki wędliny (lub produktu seropodobnego) i kilka kawałków pomidora lub ogórka. A zamiast masła margaryna. Do picia rozwodniona herbata. Do obiadu podają do picia wodę niegazowaną. I w kółko to samo: albo mielone albo wątróbka. Zero owoców. I za wszystko trzeba dodatkowo płacić. Ponadto jest za mało personelu, pokoje są sprzątane co dwa-trzy dni. Zresztą stan pokoi też pozostawia wiele do życzenia. Brudne firanki, brudne ściany.... A zachowanie dyrektora pozostawia wiele do życzenia.
ODPOWIEDZ