Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam! Mam skierowanie z mężem do sanatorium Mewa ul. ks. Piotra Ściegiennego 5/6 Kołobrzeg od 15.10. do 15.11.2018.
Czy ktoś tam był i jakie wrażenia. Będę wdzieczna za info. Czekaliśmy długo bo składaliśmy skierowanie na początku maja 2016.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2018 16:31 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Mewa I i Mewa IV nie zastanawiaj się i jedź. Mewa V też. Ale V ma dwa minusy. Parno z racji przeprowadzanych tam mokrych zabiegów i trzeba dochodzić na stołówkę. Minuta drogi. I i IV są połączone. Stołówka w I. Gdybym dostała Mewę II odesłałabym skierowanie. Mewa III trochę lepsza od II i na upartego da się przeżyć. Zabiegi - borowina była kiepska bo zimna. Reszta ok. Wyżywienie - zdecydowanie za dużo wędlin, i nie tylko ja na to narzekałam. Obiady dobre, ale śniadania i kolacje koszmarnie monotonne. Tak było 3 lata temu.
Barbara777 pisze: 24 sie 2018 10:15
Przepraszam podałam zły termin 05.10.18 do 05.11.18
30 dni KURACJI ???
Który NFZ daje tyle sanatorium i to jeszcze z Partnerem ?
z tego co kojarzę bo byłem kilka razy też i w Mewach to tam były terminy 21 dniowe nawet tam niema 28 dniowych chyba ze cos się zmieniło
Sprawdź na skierowaniu. Trzy lata temu NFZ pisał na skierowaniu, która Mewa, chociaż adres był Ściegiennego 5/ 6 bez względu na to, która Mewa. Jeśli nie masz napisane, która Mewa, to zdecydowanie jedź dzień wcześniej.
Byłam w Mewie w listopadzie 2017.Recepcja jest w Mewie I i tam przydzielają pokoje. Budynków jest 4.Ja byłam w Mewie 1 tutaj wszystko oprócz basenu jest na miejscu. Basen jest w mewie 5 i zimą najlepiej tam się ulokować ale na zabiegi i jedzenie trzeba chodzić do Mewy 1 i 4.Polecam więc albo ! albo 5 z Mewy 2 trzeba wszędzie dochodzić ale to budynek w bliskiej odległości po przeciwnej stronie ulicy.Udanego pobytu.....