Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
.......Oj długi ten dzień a Ciebie nie ma ....smutek w mym sercu i myśli błędne w mej głowie ...Z Tobą świat ...z Tobą sny zawsze piękne są ....Wiara i miłość siły dodają ...ale dziś deszcz zalewa serce me gdzie jest noc i mój ulubiony koc ...kubek gorącej herbaty
........... Od rana słyszę tuż przy uchu uciekając czas śpieszmy się zapełnić życie tak,
aby każdego dnia mieć nowe kolejne piękne wspomnienie...
kruszynka pisze:Czas upływa nieubłaganie.A zatem dni naszych mamy coraz mniej.
Może zatrzymać się na chwilę ,przewartościować dzień ,miesiąc ,rok,zrezygnować z czegoś ,na rzecz bliskości ,okazania uczucia ,bycia ze sobą w świetle ciepłego światła lampy ,z szampanem w tle ,z ukochaną osobą.
Wziąć jego dłoń w swoją i pozwolić by wziął naszą i pomilczeć tak po prostu ,już nie przez jedną chwilę lecz przez wieczór cały
Chwytaj wszystko w locie nawet nogi ptaka jak on lata,
ponieważ jestem dla Ciebie,a Ty dla Mnie również.
Bądź szczęśliwa i uśmiechnięta tego lata,ponieważ
schywatałaś Mnie w locie ptaka.
...................idź spać kobieto juro musisz mieć siłę chwytać dzień ,,,,może miłość która czai się za rogiem ...bo przecież ona przychodzi nieproszona
Docieramy na Księżyc, ale nie do drzwi sąsiada. Mamy swoje miejsca, ale nie miejsca w nas, robimy wielkie rzeczy ale nie zawsze dobre . Oczyszczamy zanieczyszczone powietrze, ale nie nasze dusze. Jesteśmy w stanie podzielić diamenty, ale nie nasze uprzedzenia. Piszemy więcej, ale wiemy mniej . Uczymy się szybko, ale nie mamy cierpliwości.Pomnażamy nasz dobytek,zmniejszając nasze wartości.Wiemy, w jaki sposób zarabiać na życie, ale nie pamiętamy, jak żyć.Nie zapominajmy, aby dać więcej czasu dla tych, którzy kochają nas to będą z nami na zawsze.Każdy z nas może wybrać: zmienić swoje życie - lub usunąć ten tekst.Bo zawsze mamy wybór tylko nie zawsze wybieramy to dobre http://www.youtube.com/watch?v=3IlFN5Gf6WA
...............bo nasze życie to skomplikowane i zarazem przepiękne pudełko z niespodziankami ...które krzyczą ..."bierz wszystko na co masz ochotę każdego dnia "...takie carpe diem...czasem myślę że nie ma co udawać silnego człowieka..potrzebujesz odpoczynku -odpocznij ...to nic ze przepadnie Ci dniówka...porozmawiaj z sąsiadem ...przecież my nie roboty ..nie kukły ....przecież czasem dzieje się coś po naszej myśli ...czasem od nas zależy nasze szczęście ...czasem łapiemy ten szczęśliwy dzień i wiem jedno że nigdy się nie poddaję cokolwiek ktoś by powiedział na moją niekorzyść..ja się trzymam swoich reguł .....tego nauczyła mnie babcia .....bo wiem że każdy zadawała się czymś innym ...a ja tylko chcę być szczęśliwa i dla każdego szczęście jest czymś innym