Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
I dalej cisza.... odświeżę post,bo zleciał na 6 stronę, a już blisko coraz bliżej...
Może ktoś się odważy i przyzna, że jedzie w tym terminie do Buska.
Już tylko miesiąc do wyjazdu....jak tam u was? Zaczynamy parkowanie czy jeszcze? Jakoś wszyscy zamilkli... nie tylko Ci co na Górkę, ale wszyscy co jadą w tym terminie.... ooo pewnie przez ten upał!!!
A we wrześniu też ma być ciepło. Dobry termin.!!! a miałam obawy....to co? do spotkania na miejscu....
Jestem obecie w Busku i właśnie tamtędy przechodziłem i koło tego sanatorium faktycznie te
Sanatorium jest na górce a jak tam jest to nie wiem no i bardzo blisko do tego Włókniarza
Miłego Kurowania się i siły na parkiecie.
Oj z tymi siłami to może być gorzej.... sama Górka cześć ich wchłonie od wchodzenia i schodzenia.. jest dość wysoko. Trudno i dlatego nastawię się na nadrobienie zaległości w czytaniu książek...
To rekonesans po Busku zrobiony.....i jak wrażenia?
Busko jest piękne bardzo ładny park ale tam z tej górki schodzić
To nie jest tak źle a tak na marginesie tu kuracjusze chodzą
Zna balety a książki to się czyta w domu tu się teza wyluzować
To na tyle narka acha właśnie wróciłem z baletow chodzę do Markowi tam grają super
Polecam
Jak będę, zobaczę co i jak i napiszę. Z tego co ja się dowiedziałam i dzwoniłam to może być ok. Wszystko zależy co kto oczekuje. Opinie ma dobre. Szpital dla dzieci jest, ale i oddział rehabilitacyjny sanatoryjny dla dorosłych niby mały...taki klimatyczny, ale do końca nie wiem. 11.09 już blisko...
Iwanka byłem dziś pod samo górka i zaczepienia kuracjiszy
O opinie jak tam jesta wiec
1 -jedynki i dwujaki sa
2-pokoje ładne ale bez balkonów
3-jedzenie ok sami gotują
4- basen mały tylko do ćwiczeń
To chyba wszystko najlepiej przyjechać jak najwcześniej szybciej
Chodzi mi o 1 jeśli chcesz acha parking jest ale czy płatny to nie wiem
Pod górkę nie jest tak źle to wszystko myślę że w kasowe moje ci
Coś pomogą to na tyle I odpoczywaj