Polańczyk Amer-Pol 06.09.2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2016 15:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękowano: 4 razy

Re: Polańczyk Amer-Pol 06.09.2018

Post autor: szynszyl64 »

Monisia BP.Mam nadzieję że godzina zero wyznaczona jest aktualna? I przynajmniej my się meldujemy.
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alaxa.Jeżeli coś co napisałem ciebie uraziło to sory.Nie było to moją intencją.Wyszło na to że nić nierobie tylko siedzę na forum.Wyszedłem na nieroba.Dobra pogadamy na miejscu. Mam nadzieję?
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alaxa »

Szynszyl, tym bardziej moją intencją nie było kogokolwiek urazić, a jedynie "usprawiedliwiłam" siebie jak i pozostałe koleżanki ( myślę, że nie mają mi tego za złe), dlaczego na bieżąco nie odpisujemy, bo wiem jak to jest przed dłuższą nieobecnością w pracy, im bliżej wyjazdu, tym większy stres, że z czymś się nie zdąży, lub o czymś zapomni, ale mam nadzieję, że pobyt w Polańczyku zrekompensuje cały ten przedwyjazdowy stres. szkoda, że więcej osób się nie odezwało, ale liczę na to, że na miejscu stworzymy super wesołą paczkę i każdy z nas Polańczyk odhaczy jako super miejsce. Do miłego... :) :)
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alaxa.Ok. każdy z nas ma swoje piorytety w pracy.Wychodzi na to bidule siedzicie w pracy nad stertą papierów do zusu,urzędu skarbowego,
sanepidu czy pip-y.Kurde mam lepiej. Jadę sobie do firmy na 3,30 ,pakuje się na auto a potem użeram się z odbiorcami.Kurde i wtedy jest
jazda.Czasami niezła demolka.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

szynszyl...wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma, a najlepiej wychodzić z założenia, że jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... co z tego, że sobie ponarzekamy, pobiadolimy, jak i tak trzeba swoje zrobić :lol: :lol: ale już bliżej jak dalej i ... jak to napisałeś...KANIKUŁA... a wtedy to inni niech sobie biadolą :D :lol: do miłego pa pa
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Drogie moje kuracjuszki.Może to głupie ale żeby wam trochę ulżyć pozwolę sobie na to żebyście jak jest to możliwe,a macie słuchawki ,wyciszyły się na chwile i wysłuchały tego https://youtu.be/KbH1kXZJYTI Apotem czy pomogło czy "gościu ale masz schize". Wygodny fotel.
I nie bujcie się odpłynąć.
Monisia BP
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2018 00:21
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Monisia BP »

Alaxa ja to taka leniwa już koziczka ale mimo to lubię połazić i nacieszyć oczy widokami😉Więc mam nadzieję że dopasujemy sobie wzajemnie tempo ,atrakcjie i wspólnie spędzimy fajne trzy tygodnie.oj tam gdzie nie dojdziemy to moze nas dowiozą😂luzik😉Szynszylu ja jestem nuemal pewna ze bedzie nas więcej😉a wiecie co?przypomniałam sobie ze bedzie na bank wycieczka do Miszkolca i winnicy 😀z degustacją😉fajna sprawa🤗
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Moniczka, o tak...święte słowa... gdzie nie dojdziemy, to moze nas dowiozą... :D :D tak czy owak... myślę, ze nudzić sie nie będziemy. Pozdrawiam cieplutko. Do zobaczenia :kwiat: :kwiat:
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak tam moi mili.... juz zaczynacie się pakować ?? Nasz turnus tuż tuż... Moze macie jakies dobre rady ? Wpisujcie, chętnie skorzystamy 😊😊 Do zobaczenia :D
szynszyl64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alaxa widzę że jesteś wyluzowana.Sprawy służbowe zakończone.Reszta niech zostanie do powrotu.Tak trzymać.Zdaje mi się że jak byś
mogła to już byś pojechała.Cierpliwości kochana.Już za chwileczkę już za momencik zacznie się kręcić.Masowanie,okładanie,moczenie,prądem rażenie,morałòł prawienie.Po tym wszystkim jak siły zostanie ,spacery,tańce i Bieszczadów
zwiedzanie!
ODPOWIEDZ